Dat wij Nederlanders een heerlijk los volk zijn, is bij deze weer eens bewezen. En dat wij mannen écht altijd zin hebben, blijkt ook uit dit sociale experiment waarbij een knappe dame midden op straat aan mannen vraagt of ze spontaan met haar de koffer in willen duiken. Big surprise: iedereen wil. Op één man na, maar alleen omdat hij het te druk had met zijn werk.

Ditzelfde experiment vond plaats in de Verenigde Staten, en daar zijn de mannen toch net wat minder happig bij deze vraag. Of de jongedame in kwestie wel wist of ze voor deze oneerbare vraag de gevangenis in kon gaan? Dat soort antwoorden hoor je in Amsterdam niet. Daar weten we hoe je zeldzame kansen moet benutten. Maar we blijven natuurlijk Nederlanders, want zoals één gast het verwoordt: ‘But I don’t pay.’ Je moet toch op die centen letten, hè.

Het experiment is op poten gezet door Whatever, dat wel meer van dit soort onderzoeken doet. Ditzelfde experimenten voerden ze namelijk ook andersom uit, waarbij een man juist vrouwen vroeg om sex. Toch een stuk minder succesvol… Dan levert het vooral hoongelach op.

Kijk zelf:

Zo ging het dus in de Verenigde Staten:

En dit is wat er gebeurt als je vrouwen om sex vraagt:


Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.