De Electronic Entertainment Expo (E3) is weer losgebarsten. Hoewel de gamebeurs in Los Angeles officieel van 13 juni tot en met 15 juni gehouden wordt zijn inmiddels de meeste bedrijven de revue gepasseerd met goedgevulde persconferenties. Laten we even een overzicht creëren van wat er tot nu toe al voorbij gekomen is. Gisteren verzamelde we al de dikste trailers van EA, Bethesda en Microsoft.  Voor deel 1 van de vetste trailers kun je hier terecht. Vandaag hebben de de PC Gaming Show, Ubisoft en Sony. Vanavond kan je Nintendo nog verwachten.

Lees ook: De E3 is weer losgebarsten: een overzicht van de vetste gametrailers tot nu toe

Pc Gaming Show

Ubisoft

Ubisoft wist weer een hoop tofs te showen. We werden op zijn zachtst gezegd stevig weggeblazen door Beyond Good and Evil 2.

Sony

Sony won de E3 vorig jaar met een stevige voorsprong. Ook dit jaar werd verwacht dat Sony met kop en schouders boven de rest uit zou steken. Helaas viel dat een beetje tegen door weinig nieuws aan te kondigen en trailers te tonen die vooral een dejavu opleverde. Al zag het er wel geweldig goed uit allemaal. Beetje jammer dat we The Last of Us en Death Stranding niet te zien kregen.