Lekker een biertje op z’n tijd, wij slaan ‘m zeker niet af. Maar of de onderstaande biertjes ons zullen smaken vragen wij ons toch echt ernstig af.

Bananenbier
Lekker een heerlijk helder Bananenbiertje! Gemaakt van gefermenteerde gepureerde Banaan. Met een alcoholpercentage dat rond de 10 procent schommelt wordt dit biertje voornamelijk in Afrikaanse landen gedronken.

Melk + Bier = Bilk!
Melk schijnt net iets gezonder te zijn dan bier, maar over het algemeen prefereert de gemiddelde man toch een pint dan een glaasje melk. Onze vrienden in Japan bedachten een oplossing. Melk + Bier = Bilk! Het eerste zuivel-biertje.

Even wachten… Pizzabier!
Voor die topavonden met vrienden, voetbal en pizza hebben ze in Amerika een het perfect matchende biertje geproduceerd. Bier met tomaat en pizzakruiden, voor de echte pizzafanaten!

Champagnebier
Voor degene die niet kunnen kiezen tussen decadent glaasje champagne en een ouderwets eerlijk biertje. Een combinatie tussen deze twee. Alsof er een engeltje over je tong aan het plassen is.

Choco-donutbier
Bier, chocola en donuts. Stuk voor stuk best lekker om te eten. Maar om die drie nou te gaan mixen en in een flesje te stoppen. Wellicht bedacht door Homer Simpson?


Proteïne bier

Heb je net lekker getraind wil je een biertje pakken met je maten, bedenk je je net op tijd dan je hele sportsessie voor niets zou zijn door al die lege calorieën. Om die overwerkte spieren van je te voeden is er nu bier met extra proteïne.

Crème brûlée-bier
Het toetje der bieren. Bier met crème brûlée smaak. Hoe geweldig het ook klinkt, wij slaan deze toch even over.

Polygamiebier
Op stipt onze nummer 1! Stiekem ee heel gewoon biertje, maar wel met een briljante naam en een nog briljantere slogan: Polygamie bier “Why just have one?”


Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.