Langzaam maar zeker stijgt het kwik tot echt terrasweer. Nu kun je natuurlijk in je eigen achtertuin of op je eigen balkon blijven zitten, maar die Radler smaakt buitenshuis nóg beter! Samen met Miss Publicity zetten wij de vijf beste Rotterdamse terrassen voor je op een rij.

/ Hudson Bar & Kitchen Rotterdam – Kunstterras door Tinus Teder

Een reusachtige spuitbus met de waarschuwingstekst ‘makes you fall in love’, Kate Hudson en de Amerikaanse vlag: het terras van restaurant Hudson op de Schiedamse Vest in Rotterdam is niet te missen. Kunstenaar Tinus Teder maakte verschillende kunstwerken op de houten banken en tafels in pop-art stijl. Het vrolijke terras van Hudson is met zijn lange banken de ideale plek om te genieten van gerechten in Amerikaanse stijl, barbites en drankjes. If you can’t stand the heat, get out of the terrace!

Terrassen_Hudson_Bar_01

Credits: Hudson Bar

/ De Tuin – loungen aan de Kralingse Plas

Aan de Kralingse Plas bevindt zich één van de populairste terrassen van Rotterdam. Of je nu in de kussens ligt van de loungebanken aan het water of op het bedrijvige terras aan een tafeltje plaatsneemt: het zicht op de plas met daarachter de skyline is adembenemend. Café Restaurant De Tuin van de Vier Windstreken is al jaren een begrip in Rotterdam, en dat is mede te danken aan het prachtige terras. De Tuin heeft overigens een eigen aanlegsteiger en is dus ook per boot goed bereikbaar.

Terrassen_De_Tuin_01

Credits: De Tuin

Lees verder >>


Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.