De stemmen zijn geteld, de kogel is door de kerk, tot op het eind was het spannend maar nu is het beslist: Puck April Eve (op de foto rechts) en mag zich een jaar lang ‘Playmate van het Jaar’ noemen.

 De lezers van Playboy stemden, net als elk jaar, massaal op wie ze de mooiste vonden en het bleef lang spannend. Uiteindelijk won van de Nederlandse kanshebbers Puck April Eve (26) uit Den Haag. Puck zette haar eerste stapjes op poseergebied in de Nederlandse Playboy maar heeft inmiddels een mooie internationale carrière in de wereld van Playboy en schitterde op talloze covers van buitenlandse edities van het mannenblad. De Playmate, met meer dan 285.000 volgers op Instagram, zal vanaf november dit jaar te zien zijn in de nieuwe komische BNN serie Sluipschutters.

 

Goedemorgen wakker Nederland 🇳🇱🙋 After a long #Weekend I wish you all a SHORT #Monday 😅😘

Een foto die is geplaatst door Puck April Eve (@playmateaprileve) op


/ Stephanie Belgisch Playmate van het Jaar!

Stephanie (25) uit Westmalle is van de Belgische inzendingen degene die het meest in de smaak viel. Om het feit te vieren dat deze populaire Playmates hebben gewonnen, schitteren ze samen op de cover van het septembernummer en binnenin.


Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.