Halloween hoort bij Amerika. Toch waait dit festijn als de gesmeerde bliksem over naar Nederland. Ben je nog niet helemaal overtuigd waarom je zou moeten deelnemen aan dit feest? Laat Playboy je dan overtuigen. Wij geven je 4 reden waarom Halloween gewoonweg griezelig leuk is. 

Hugh Hefners Halloweenfeest
Als eerst natuurlijk het spectaculaire Halloween feest dat jaarlijks plaatsvindt op de Playboy Mansion van de grote baas: Hugh Hefner. Het feest waar iedereen griezelig spannend verkleed kom om te feesten. Stond je dit jaar alweer niet op de gastenlijst? Probeer dan eens een van de feestjes in ons eigen land. Zo is er in Amsterdam jaarlijks een parade en barst het van de Halloween feesten op 31 oktober!

Mensen de stuipen op het lijf jagen
In Amerika laten mensen hun kinderen verkleed langs de deuren gaan om iedereen te laten schrikken en om snoep op te halen. Dit is dus het ideale moment om je kind, of dat van je buren, in te pakken in een schrikwekkend kostuum en de buurt op stelten te zetten! Heb je geen kind tot je beschikking? Trek dan zelf zo’n geweldig pak aan en ga de straat op.

Spannende pakjes
Halloween is eigenlijk net als Carnaval. Voor de dames een goede reden om de meest spannende pakjes uit de kast te trekken. Playboy doet ook bij dit thema natuurlijk zijn naam eer aan en hijst de dames ieder jaar weer in diverse spannende pakjes!


Waar gaat de reis heen, stewardess Rebecca?


We love American Football, met als sterspeler: Leanna Decker.


Zeg Roodkapje waar ga je heen?

Gohst rider
Je bent nog steeds niet helemaal overtuigd? Of ligt het spannende pakje van die meid die je tijdens de Halloween optocht gestrikt hebt, ondertussen al op de grond naast het bed? Probeer dan dit standje eens. Gegarandeerd schokkend!

In the heat of the moment scheuren jullie elkaar de kleren van het lijf. Neem haar van achteren en zorg ervoor dat je in de buurt van een raam bent.  Terwijl je je meisje neemt stoot je iets langzamer en geef je je vriend die zich in huis verstopt heeft het teken. Laat hem jouw positie overnemen en sneak er zelf tussen uit. Terwijl je vriend doorgaat met wat jij begonnen bent, loop jij naar buiten en zorg je ervoor dat je in het zicht van het stel komt. Reken maar dat ze er daarna uit ziet alsof ze een spook heeft gezien!

 


Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.