Nok Air, een Thaise vliegmaatschappij, heeft in samenwerking met Playboy Thailand een kalender uitgebracht. Een toonbeeld van goede smaak en artistieke waarde, volgens de CEO van de maatschappij, en géén plat seksisme. Met het landen van de sexy kalender begrijpen we de slogan ‘We Fly Smiles’ van Nok Air een stuk beter: wij worden hier inderdaad blij van. 

Een dikke twintigduizend euro heeft het bedrijf neergeteld om deze te laten maken. Dat geld gaan ze niet terugverdienen door verkoop, want de kalender is een cadeau. Drieduizend stuks zijn bestemd voor relaties van de maatschappij, de overige tweeduizend voor de lezers van Playboy Thailand. Zij kunnen ‘m namelijk winnen.

Ophef
Dit is de tweede keer dat de Thaise vliegmaatschappij een kalender met dit thema uitbrengt. Vorig jaar ging Nok Air in zee met Maxim, waar veel ophef over ontstond. Toch heeft CEO Patee Sarasin dit jaar weer voor een spannende kalender gekozen. “We willen laten zien dat Nok Air een jong, liberaal bedrijf is, waar plezier ook thuishoort.” Dat er volgend jaar weer een nieuwe kalender aankomt, is volgens Sarasin zeker.


Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.