Justin Bieber was weer eens slecht bezig. Hij greep naar de borsten van playmate-model Sarah Harris. Haar eerste reactie was meteen een slag met haar hand in zijn gezicht. 

Sarah Harris beweert tijdens een radio-interview met The Edge 96.ONE’s Mike E & Emma dat dit gebeurde toen Justin aanwezig was in het Playboy-Mansion tijdens Playboy’s Midsummer Night’s Dream Bash in augustus. De zanger weigerde om op de foto te gaan met een andere playmate. Deze playmate begon lastig te doen en Sarah besloot om zich ertussen te mengen en Justin te verdedigen.

/Stel je eens voor hoe hij zich voelt
Sarah zei tegen haar mede-playmate: “Luister schat, we hebben zowat heel de avond foto’s gemaakt en nu zijn we er wel klaar mee. Stel je eens voor hoe hij zich voelt. Hij moet dit dagelijks ondergaan.” Justin bedankte Sarah, gaf haar een knuffel en een kus op haar wang en dan gebeurde het.

“Dan greep hij plots naar mijn borsten! Mijn eerste reactie was meteen een slag met mijn hand in zijn gezicht. Hij schrok en zei niks. Kylie Jenner toonde haar middelvinger naar mij en toen werden ze door de beveiliging eruit gestuurd.” Drie dagen later keerde Justin terug om zijn excuses aan te bieden aan Sarah en nu is het weer oké tussen hen.

/Halfdode Hugh Hefner
Ook wist de radiozender juicy informatie te verkrijgen over Hugh Hefner. “Verwacht hij dat hij met alle meiden kan slapen? Denkt hij dat dat kan en dat het gaat gebeuren?” Sarah antwoordde: “Nee. De laatste keer dat ik hem zag, zag hij er halfdood uit om eerlijk te zijn. Ik weet niet hoe hij dat zou doen.”

📷 wearing @wickedweaselbikinis in #Cannes shot by @joellondonphoto with @paradisechallenge #sarahlouiseharris

A photo posted by Sarah Harris🐰 (@misssarahharrisx) on

Why so excited?🐰 Your #MissOctober is getting back to #bunnybuisness with her @playboymx family next month! That's why 😋

A photo posted by Sarah Harris🐰 (@misssarahharrisx) on

Rolling round in my underwear 😳 with @Babemethod regram @alexcurson #sarahlouiseharris #babemethod #playmate #losangeles

A video posted by Sarah Harris🐰 (@misssarahharrisx) on


Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.