Is narcisme jouw tweede naam? Neem je geen maatregelen tegen je knoflookadem? Of verstop je jezelf in een wolk cologne? Reken er dan maar niet op dat je veel succes bij de dames zult hebben. Dit zijn tien van de grootste afknappers volgens vrouwen. Mannen, ye be warned.

1. Admiraal Arrogantie

Natuurlijk vinden ze het leuk om te horen dat je pas een promotie hebt gehad op het werk of dat je met gemak al die kilo’s wegdrukt in de sportschool, maar zodra je jezelf verkondigt als Gods geschenk aan de vrouwen, vragen ze direct of Hij het bonnetje nog heeft.
En dan nog iets. Over het algemeen vindt een vrouw zich minder aantrekkelijk dan ze in werkelijkheid is. Bij mannen is dat net andersom. Dus de volgende keer dat je een narcistisch trekje op voelt komen, bijt even hard op je tong om het onder controle te houden.

2. Gebrek aan communicatie

Vrouwen houden van praten, dat is nu eenmaal zo. En als de communicatie met haar man stroef loopt, geldt dat ook voor de rest van de relatie. Dus als je om acht uur hebt afgesproken en je redt dat niet, laat haar dat dan even weten. En nee, je hoeft echt niet tot de volgende ochtend te wachten om te reageren op een berichtje of een gemiste oproep. Echt niet.

3. Slechte adem

Blijkbaar is het nog steeds nodig om deze in de lijst op te nemen. En dat terwijl het zo makkelijk is te voorkomen. Ze hebben mondwater en kauwgom uitgevonden met een reden! Enne, knoflook eten op je eerste date? Alleen als je daarmee wilt zeggen dat het wat jou betreft ook hierbij blijft.

4. Ex-obsessie

Je (toekomstige) vriendin wil echt wel weten wie haar voorgangsters waren, maar je hoeft haar absoluut geen details te vertellen. Ze heeft er niets aan om te weten dat jullie je jubileum vierden in hetzelfde restaurant als waar je nu zit. En dat ze dezelfde cheesecake bestelt als je ex, hou je ook maar beter voor je.

Afknappers_01

Credits: Mod Vive


Lees verder >>


Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.