‘Mannen komen makkelijker en vaker klaar dan vrouwen.’ Ja, dat weten we nou onderhand wel. Het is niet nodig om steeds in herhaling te blijven vallen en ons een schuldgevoel aan te praten. Natuurlijk wil je graag dat je vriendin drie kwartier bij moet komen na een romantisch avondje. Nog mooier wanneer je de buurman een dag later jaloers ziet kijken. Maar hoe doen we dat? Want, toegegeven, gemakkelijk is het niet altijd.

Lees ook: SM-onderzoek: spanken is goed voor de gezondheid (en je wordt er high van) 

Het Gouden Trio zou bij dit probleem moeten helpen. Een team van Amerikaanse wetenschappers heeft 52.000 mannen en vrouwen met verschillende seksuele voorkeuren ondervraagd en is zo tot drie tips gekomen die de kans op een orgasme vergroten.

young sexy couple in love lying in bed in hotel, embracing on white sheets, close up legs, romantic mood; Shutterstock ID 345013829; PO: today.com

1. Genitale stimulatie

Af en toe van positie veranderen zorgt ervoor dat je liefje beter klaarkomt. Daarnaast hou je het op die manier makkelijker vol, zo genieten jullie samen een stuk langer.

2. Zoenen, zoenen en zoenen

Het gaat vooral om de sfeer en of ze zich op haar gemakt voelt. Zeggen dat je van haar houdt, samen lachen, muziek, gedimd licht, een mooi opgemaakt bed, en ga zo maar door. Verras haar, of bedenk samen een avondvullend programma voor twee.

3. Orale sex

Voorspel in general doet veel goeds voor je sexleven. Een vrouw is er nou eenmaal niet zo snel als wij, en daar kan ze weinig aan doen. Flink veel voorspel, inclusief een potje orale sex kan daar verandering in brengen. Geen straf, toch?

Het fijne aan dit onderzoek is dat blijkt dat het ook goed is voor de man. Vrouwen die vaker klaarkomen en meer genieten in bed, hebben graag langer en vaker sex. Ze flirten graag door de dag heen met hun partner en staan meer open voor nieuwe dingen (die jij natuurlijk voor kunt stellen). Kassa!


Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.