Niemand begrijpt een vrouw beter dan een lesbische vrouw. Niemand. 

Zara Barrie, redactrice én lesbienne, besluit om mannen te helpen begrijpen hoe een vrouw in elkaar zit. Zij weet wat vrouwen willen en hoe je ze hun wil kunt geven. Volgens Zara is het erg makkelijk om een vrouw tevreden te houden, ook op seksueel gebied. Hier volgen zeven tips van een lesbische ‘gecertificeerde vrouwen-expert’.

Tip 1: Tease haar
Vrouwen moeten opgewarmd worden. Hoe graag je ook gelijk aan de slag wilt gaan in bed, wacht. Tease haar en zorg ervoor dat ze jou wil. Go slow, maakt niet uit hoe opgewonden je bent, de sex zal zo veel beter zijn voor jullie allebei.

Tip 2: Neem niets wat ze zegt letterlijk
Dat ze zegt dat het goed met haar gaat betekent niet gelijk dat het echt goed gaat. Als ze zegt; ‘laat me met rust’, dan moet je haar juist niet met rust laten. Simpel, toch?

Tip 3: Alles betekent iets
Mannen raken wel eens hun telefoon kwijt of spelen een spel en sturen daarom geen bericht terug. Bij vrouwen is het een heel ander verhaal. Als zij je meteen een bericht stuurt, is het een ‘gedurfde’ zet. Maar als ze je niet gelijk terug bericht… dan is ze of kwaad op je of ze vindt je echt leuk en probeert het cool te spelen. Wordt ze jaloers of boos op je voor geen reden? You’re in. Dat betekent dat ze je echt leuk vindt.

Tip 4: Play it cool
Laat niet weten hoe opgewonden of nerveus je bent. Vrouwen houden van iemand die het cool speelt.

1a5719ce5d9d035049da06ff6d42f66b

Tip 5: Vrouwen houden van acties
Praten is goedkoop. Kies de plek, datum en tijd en kom op tijd opdagen. Het is makkelijk, echt.

Tip 6: Specificiteit, bevestiging en de clitoris zijn je beste vrienden
‘Wat ben je mooi.’ Nee. ‘Mooi’ is te vaag. Wees specifiek. Let op details, zoals haar ogen, lippen of kaaklijn. Wees ook niet bang om te vertellen dat ze het goed doet in haar leven.

En over de klit: Vind het, begrijp het, overmeester het, leef het, en houd ervan.

Tip 7: Word niet verlegen voor PDA (Public Displays of Affection), vooral niet als je met andere vrouwen praat
Een simpele regel: leg je hand op haar been of een arm om haar schouder als je met andere vrouwen praat. Zo laat je de wereld weten dat je verliefd bent en je komt zo ook niet in de problemen.

Volg deze tips op en kom niet meer in de problemen!

Bron: Elite Daily


Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.