Voor je op een eerste date gaat met die ene leuke dame zorg je natuurlijk dat je fris gedoucht bent, een lekker geurtje ophebt, je favoriete shirt draagt en dat je haar een beetje goed zit. Mocht je nou echt een beetje zenuwachtig zijn, dan is het ook een goed idee om als voorbereiding op de ontmoeting met de bedpartner van je dromen even te masturberen. Denk maar na, wat helpt er nou beter tegen de zenuwen dan sex? Dat werkt ook als je jezelf even helpt.

Lees ook: 20 Dingen die je nog niet wist over sex…

Eerste_Date_Tips_Voorbereiding_04

Volgens een onderzoek met de nietsverhullende titel ‘Sex maakt de tong los‘ zou masturberen wel eens het grootste cadeau kunnen zijn wat je jezelf en je liefdesleven maar kan geven. De reden daarvoor is dat je meer open staat voor sociale contacten en het uitwisselen van persoonlijke informatie. Je komt hierdoor meer geïnteresseerd over en het gevolg daarvan is dat de dame bij je aan tafel je aantrekkelijker gaat vinden. Het gesprek gaat sneller de diepte in en je kunt al dat geprietpraat (‘heb je ook broers of zussen?’) sneller aan de kant schuiven. Hoe chill is dat?

‘Over het algemeen begint sex als het vertrouwder worden met een vreemdeling, waarmee je een positieve emotionele band op gaat bouwen,’ zegt professor Gurit Birnbaum over haar onderzoek onder 246 hetero’s. Een ander bekend effect is natuurlijk dat je zelfverzekerder wordt van (de kans op) sex.

Kortom, door vooraf een rondje met jezelf aan de gang te gaan, red je jullie date, superheld. Is het op het moment sociaal niet zo geaccepteerd om echt te masturberen, dan kun je ook gewoon flink denken aan sex. Dat zou volgens het onderzoek al voor veel positieve effecten zorgen. Waar een dirty mind allemaal niet goed voor is.


Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.