Heb je nog niet genoeg redenen om ‘s ochtends sex te hebben? Wij hebben nog wel een aantal redenen voor je om je, of jouw, partner over te halen. Onderzoek onder 2.000 volwassenen wijst uit dat volgens de meeste stellen, wat ochtendsex betreft, negen uur ‘s ochtends op een zondag het beste moment voor een stevig potje bedworstelen vinden. In het algemeen wordt zaterdag gezien als de beste sexdag ongeacht het tijdstip.

Lees ook: Zo vaak per week moet je sex hebben om gelukkig te zijn

Maar welke voordelen er aan ochtendseks verbonden zijn? Nou het zou je, je even goed laten voelen als wanneer je een vitaminenboost zou krijgen, ook geeft het een boost aan je immuunsysteem omdat je in de loop van de dag dan een stofje aanmaakt dat tegen infecties helpt. Ook kan het helpen om van ziekte af te komen. Natuurlijk niet alle ziekten, maar misschien kan je het proberen tegen een opkomend griepje of een verkoudheid. Stellen die kiezen voor ochtendsex geven ook aan dat ze een goede band met elkaar hebben. Onderzoek onderstreept dit want na ochtendsex maak je de rest van de dag de stof oxytocine aan. Deze stof speelt een belangrijke rol tijdens het verbinden van sociale contacten. Buiten dat voel je, je na de sex fris, fruitig en energiek genoeg om aan een productieve dag te beginnen. Zodra jouw vriendin dus vraagt of je koffie wilt zegt je dus dat je een beter idee hebt.

Langer volhouden

Alsof dit allemaal niet genoeg is helpt ochtendsex de man ook om het in bed langer uit te houden. Jouw testosteron niveau ligt ‘s ochtends hoger dan ‘s avonds en dus ga je enthousiaster met jouw partner aan de slag dan dat je ‘s avonds zou doen. Zogezegd is de seksuele batterij tijdens het slapen weer helemaal opgeladen. Yup, van ochtendsex wordt je gezonder, krijg je een betere relatie en de sex zelf gaat er op vooruit. Wij kunnen niet wachten tot het zondagochtend is.

sexygif1


Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.