De friendzone is als de Vegetarische Slager; we hebben er helemaal niets te zoeken. Nu maakt iedere man het wel een keer mee (in een onbewaakt moment van verstandsverbijstering) dat we onszelf vinden in een put waar op de wanden dingen als ‘alleen als vrienden’ en ‘ik zie je niet als boyfriend material’ staan. We gooien je een touw toe waarmee je uit deze put kunt klimmen, zodat je niet eindigt als Sir Jorah Mormont, King of the Friendzone.

/ Goeie kop = goeie kans

Natuurlijk gaat het om het innerlijk, maar als je eruit ziet alsof je de laatste twee weken geen fatsoenlijke douche hebt gezien, kun je je maar beter wat dieper ingraven in de friendzone. Ook als je niet bent gezegend met de looks van mannelijk Hollywood, kan een beetje uiterlijke verzorging geen kwaad. Wissel eens van kapsel of laat je friendzonevriendin een nieuwe garderobe voor je uitkiezen (weer een smoes om een dag samen te zijn). Wie weet wat zo’n make-over teweeg kan brengen.

/ Verdrink in haar ogen

Elkaar in de ogen kijken tijdens een gesprek zorgt voor spanning en dynamiek in de interactie. Als je voortdurend wegkijkt, denkt zij dat je niet geïnteresseerd of heel verlegen bent. Verlegen mannen vindt ze ‘schattig’, maar daar heb jij natuurlijk niets aan als je wilt scoren. Onderschat nooit het belang van oogcontact bij (sexuele) aantrekkingskracht.

/ Get in touch

Let op: aanraken is iets heel anders dan aanranden. Maar wees niet bang om bijvoorbeeld (vriendschappelijk) een arm om haar heen te slaan. Aanrakingen zorgen ervoor dat de intimiteit tussen jullie verhoogt. En hoe hoger die is, hoe verder weg je bent van de f-zone.

/ Nice guys finish last

Doe niet al te veel je best om de aardige jongen uit te hangen. Dan vraag je er gewoon om om gebruikt te worden. Natuurlijk is met aardig zijn an sich helemaal niets mis, maar verlaag je niet tot dit niveau.

Friendzone_03

Lees verder >>


Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.