De zomer. Het seizoen van gebruinde huidjes, rondslingerende topjes en ontblote bovenlijven. Welke modellen, actrices en andere celebrities gaan er uit de kleren voor de zon en de camera? Alweer het derde overzichtje zomernaakt van deze zomer!

De vorige delen gemist? Je kunt ze hier (1) en hier (2) vinden.

Amanda Seyfried topless

Van topactrice naar topless actrice. Amanda Seyfried vond het doodeng om bh-loos te gaan voor haar nieuwe film Lovelace. Toen ze tekende voor de film, schoot het zelfs even door haar hoofd “dat het haar carrière de nek om kan draaien”. Maar toen ze haar borsten eenmaal voor de camera’s onthulde, “voelde het bevrijdend”. Zijn we blij om. Hier en hier stills uit de film. Zie ze maar als voorspel.

Heidi Klum laat ze wéér net niet zien

Heidi treitert de wereld. Zo nu en dan slingert het Duitse model een naaktfoto op Twitter waarop ze nèt niet laat zien waar de iedereen op wacht. Maar net zoals we in het vorige zomernaaktoverzicht al schreven: we hebben genoeg foto’s in het archief om dat wat we te niet zien krijgen zelf in te vullen.

Topless tegen snelheidsduivels

Het klinkt als een café-idee: modellen die met snelheidsborden zwaaien om het verkeer te wijzen op de maximumsnelheid. Toch vonden ze dat in Rusland in het kader van een pr-stunt wel het proberen waard. De actie was een succes, hoewel het wel bijna alleen maar mannen waren die langzamer gingen rijden. En er ontstonden wat files, maar die nam men op de koop toe. Wanneer wisselen we hier de flitspaal in? Foto’s: hier en hier.

Joanna Krupa topless

Hoe is het toch met… Joanna Krupa, die vorig decennium twee keer in Playboy stond? Bijzonder goed, als we haar foto’s van een middagje topless zonnebaden bekijken. Je vindt ze hier: één en twee. De Playboy-shoots van het Pools-Amerikaanse model en tv-persoonlijkheid zie je hier.

Charlie Sheen’s Angels

Een vent in dit lijstje? Jep, een van de grootste playboy’s ooit haalt weer eens het nieuws met z’n feestgedrag. Comedy-acteur Sheen liet zich op Hawaii fotograferen met drie pornosterren die hem naar verluidt al een tijdje gezelschap houden. Het lijkt erop dat ze zich goed vermaken.

‘Bungelen moet kunnen!’

Zondag 25 augustus is het Go-Topless Day. Wereldwijd laten vrouwen zich horen (en zien) voor het recht om net als mannen topless over straat te mogen. De meeste GoTopless-evenementen worden in de VS georganiseerd, maar ook in Nederland zullen zondag de nodige topjes omhoog gaan. Op de Dam, om 13 uur, om precies te zijn. Laat de kids maar thuis.

De afgelopen weken gingen nog veel meer mensen naakt voor het oog van de camera. Maar die foto’s en filmpjes laten we je niet zien, en daar kun je ons maar beter dankbaar voor zijn. Ze zijn in geen geval beter dan dit.


Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.