In de woestijn van Las Vegas staat een huis. Het is een superstrak, modern ingericht huis, en het is bedoeld voor de allerrijksten op aarde. Het mag dan in Sin City staan, maar er is niks zondigs aan het Tresarca House. Misschien alleen het prijskaartje. Meer dan zes nullen mag je hier wel voor neertellen. 

Dit vind je gegarandeerd niet bij IKEA. Je badkamer lijkt een compleet wellnesscenter, en is bovendien vanaf de bodem opgebouwd met steensoorten uit de omgeving. Moe van het douchen? Dan ga je gewoon even zitten op het bankje dat je daar hebt staan, zodat je op de tv boven het bad naar Man bijt Hond kunt kijken.

Om de hoek van dit huis liggen de immense Red Rock Mountains. De indeling van het huis is geïnspireerd op de indeling van dit gebergte. De opbouw van het huis komt qua kleur en textuur overeen met deze rode bergen in Las Vegas.

De slaapkamer ligt bovenop het huis, zodat je vanuit bed je terrein in de gaten kunt houden.

Een sfeervolle binnentuin die eruit ziet alsof je genoeglijk binnen bij de open haard zit. De overgang van binnen naar buiten is bijna naadloos. Je zou pas merken dat je buiten zit zodra het begint te plenzen. Gelukkig gebeurt dat in Las Vegas niet zo vaak als in ons koude kikkerlandje.

Het luxe terras buiten staat garant voor lange luie zondagen. Je gooit een hamburgertje op de superdeluxe barbecue, en daarna strek je je eens even uit op je loungebank. Geen parasol nodig, want er is al een slim ontworpen natuurlijk zonnescherm aangebracht. Uiteraard heb je ook een zwembad bij dit huis liggen, dus als het je allemaal teveel wordt neem je daar een verfrissende duik in. Zo, genoeg gedaan voor vandaag. Wat een zware dag was het toch weer in de luxe outskirts van Las Vegas.

Ook de slaapkamer van het Tresarca House is één en al natuurlijk materiaal. Door de grote ramen kijk je vanuit bed zo de woestijn in, waar dan vervolgens niets te beleven valt. Maar ach, mooi is het wel.


Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.