Nina (24) Uit Maastricht

 ‘Ik hou van mannen die dominant zijn’

Fotografie Toonen & Wientjes Tekst Savanne Estourgie

Hoe handig ben jij?
Ik kan niet zo goed klussen. Ik probeer altijd alles zelf, maar als het niet lukt komt mijn vader meteen. Hij woont een straat verder, dus vindt het geen probleem om mijn klusjes op te knappen. Wel ben ik creatief. Ik schilder regelmatig en heb dan ook het hele toilet volhangen met mijn eigen kunst. Ik ben nog iets te bescheiden om ze overal in huis op te hangen.

Schaam je je wel eens ergens voor?
Nee, bijna nooit. Als ik iets doe, denk ik er altijd eerst goed over na. Ook deze shoot voor Playboy. Ik zie het als een soort van bekroning op mijn modellencarrière. Toen ik na afloop naar huis reed voelde ik me ontzettend gelukkig. Ik had een smile op mijn gezicht, die er de rest van de avond niet meer af ging.

Ook niet bang voor een toekomstige baas die moeite heeft met je foto’s in Playboy?
Als een baas er problemen mee heeft, wil ik er al niet meer werken. Ik wil graag open-minded mensen om me heen. Poseren in Playboy is toch een kans die je krijgt en mensen moeten dat waarderen, niet afkeuren.

Hoe zie jij de toekomst voor je?
Ik ben nu bezig met mijn kappers opleiding en ben net weer vrijgezel. Ik weet niet of ik altijd kapster wil blijven, maar ik weet heel zeker dat ik moeder wil worden. Daarvoor moet ik natuurlijk wel eerst op zoek naar de juiste persoon. Ik ben niet echt op zoek naar een relatie, het komt wel als het komt. Ik wil wel graag voor een baas blijven werken. Ik wil gewoon om zes uur de deur uit lopen en dan klaar zijn, niet de verantwoordelijkheid hebben die bijvoorbeeld bij een eigen kapperszaak hoort.

Dus je vindt het niet erg als mensen je vertellen wat je moet doen? 
Je bedoelt zeker of ik onderdanig ben in bed [lacht]? Een man mag wel een tikkeltje dominant zijn, maar hij moet vooral heel erg zelfstandig zijn en een eigen mening hebben. Ik heb een hekel aan jaloerse mannen. Daar knap ik echt ontzettend op af. Een man mag trots zijn op zijn vriendin en moet haar niet beperken in de dingen die ze doet.

Hoe zoek je zo’n man op in de kroeg?
Ik wil graag dat een man op mij afstapt. Ik ga niet zo snel zelf een man versieren. Ook met een standaard openingszin maak je mij niet gelukkig. Kom met iets creatief, blijf lekker jezelf en wil vooral niet te graag. Als een man uitstraalt dat hij me graag wil hebben, hoeft het al niet meer. Ik wil graag een beetje hard-to-get spelen.

Hoe zou je jezelf omschrijven?
Ik denk dat ik erg benaderbaar ben en heel lief tegen iedereen. Ik geef niet af op hoe mensen eruitzien en wil altijd met iedereen een praatje maken. Ook ben ik hartstikke spontaan. Als je vraagt of ik nu mee ga naar Ibiza, pak ik mijn koffers onmiddellijk. Met een man ben ik daar wat rustiger in. Aan one night stands doe ik bijvoorbeeld niet. Ik ben misschien wat ouderwets, maar ik vind toch echt dat je alleen sex met elkaar moet hebben als je gevoelens hebt voor elkaar.

Hoe ziet jouw sexleven er dan uit?
Op het moment is het erg rustig. Ik ben denk ik drie maanden geleden voor het laatst klaargekomen, dus het wordt wel weer eens tijd. Ik gebruik geen speeltjes in bed. Experimenteren met zelfgemaakte dildo’s, zoals een tandenborstel of een komkommer, is ook niks voor mij. Wel vind ik het leuk om mooie lingerie aan te trekken, maar geen stoute verkleedpakjes.

Hoe wil je dat een man jouw behandelt in bed?
Ik wil een man hebben die de leiding neemt. Hij moet weten wat hij aan het doen is. Dan bedoel ik niet dat hij me compleet moet domineren en vastbinden, maar vooral dat hij zeker is van zijn zaak en weet hoe hij een vrouw vermaakt in bed.

Wat wil je graag nog eens proberen op sexgebied?
Met een vrouw naar bed gaan staat toch zeker hoog op mijn ‘bucketlist’. Ik vind vrouwelijke vormen een stuk mooier dan het lichaam van een man. Een vrouw begrijpt een andere vrouw heel goed en pakt het waarschijnlijk heel anders aan dan dat een man het zou doen. Het lijkt me heel spannend. Op gekke en bijzondere plekken heb ik ook nog nooit sex gehad. Ik moet nog een partner treffen die me op dat gebied wat meer laat zien.

Wat ga je deze zomer doen?
Ik heb nog niks geboekt, maar wil heel graag met een vriendin naar Mexico. All inclusive en dan heerlijk de hele dag op het strand liggen en lekkere drankjes drinken. ’s Avonds duiken we dan het nachtleven in en dansen we tot de zon op komt.

Wat vind je van mensen die hun lichaam opknappen met plastische chirurgie?
Ik snap het als mensen onzeker zijn over iets. Ik zelf zou niet zo snel iets aan mezelf veranderen. Ik heb dan niet heel veel borst, maar in proportie is het best veel. Maar zeg nooit nooit. Misschien dat ik wel botox neem als ik vijftig ben.

Wat doe je om je lichaam in vorm te houden?
Sport is niet voor mij weggelegd en ook aan diëten doe ik niet. Het liefst eet ik de hele dag door, want ik ben gek op lekkere dingen. Misschien is dat raar als je mijn figuur ziet, maar ik kan alles eten wat ik wil.


Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.