November 2013

Playboy’s jubileumnummer met Beertje van Beers

Sensuele primeur
Beertje van Beers heeft met haar Playboy-shoot meteen een primeur te pakken.  Zij is de allereerste Nederlandse celebrity die kan zeggen dat ze niet alleen op de cover van Playboy staat, maar dat ze op deze cover ook nog eens tot leven komt. Voor het eerst in de geschiedenis van Playboy Nederland heeft het mannenblad een zogenaamde Layar-cover gemaakt met een BN’er. Door de cover te scannen met de Layar-app verschijnt op je smartphone of tablet een sensuele video van Beertje.

Groot interview René van der Gijp
Voor het jubileumnummer wist Playboy niemand minder dan René van der Gijp te strikken voor het Grote Interview.

De mooiste BN’ers naakt
Het extra dikke dertigjarige jubileumnummer staat ook bomvol met alle hoogtepunten van de laatste drie decennia Playboy. Zoals de mooiste BN’ers die naakt hebben geposeerd voor Playboy’s topfotografen. Prachtige vrouwen als Katja Schuurman, Lieke van Lexmond, Patricia Paay, Nicolette Kluijver, Bridget Maasland en natuurlijk Playboy’s geliefde Tatjana kozen speciaal voor het unieke 30-jarige jubileumnummer uit hun eigen naaktshoots hun persoonlijke favoriete foto’s.

Bestel deze editie nu veilig en snel via iDeal, MasterCard of Visa voor slechts € 7,95. (geen verzendkosten). Speciaal voor onze Belgische genieters: nu ook mogelijk om met Mister Cash te betalen!


Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.