meer

Reserveer hier de Kersteditie met Marly van der Velden alvast – 

Ster van GTST en Verliefd Op Ibiza
zoals Nederland haar nog nooit heeft gezien

Actrice Marly van der Velden (25) siert de cover van Playboy’s befaamde Kerstnummer. Dat maakt het grootste mannenblad van Nederland vandaag bekend. Het Kerstnummer van Playboy ligt begin december 2013 in de winkels en is nu al online te reserveren.

Kersteditie Playboy
Marly: ‘Toen Playboy me vroeg, twijfelde ik geen moment. Ik riep meteen: JA, IK WIL! Enorme zin om er een vette shoot van te maken. Zodat ik er met Kerst mooi bij lig.’

Hoofdredacteur Patrick Goldsteen: ‘Wij hebben er ongelooflijk veel zin in om er samen met Marly een prachtige shoot van te maken. Marly is een bloedmooie meid en een waanzinnig actrice, die bijna dagelijks miljoenen Nederlanders aan de buis gekluisterd houdt in de RTL 4-serie GTST. Bovendien gaat ze deze maand een nieuw avontuur aan  bij SBS met haar hoofdrol in de serie Verliefd Op Ibiza. Playboy kan zich geen betere celebrity voor het Kerstnummer wensen.’

Carrière Marly van der Velden
Marly (geboren in 1988 in Delft) maakte op 17-jarige leeftijd haar televisiedebuut als Nina Sanders in Nederlands langstlopende en best bekeken soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden. Zij vertolkt deze rol tot op de dag van vandaag en is uitgegroeid tot een van de vaste gezichten van deze razend populaire serie, die elke werkdag gemiddeld 1,8 miljoen kijkers trekt.

Dit jaar was Marly voor het eerst te zien op het witte doek. Zij speelde een van de hoofdrollen in Verliefd Op Ibiza, de romantische komedie van Johan Nijenhuis die ruim 700.000 mensen naar de bioscopen lokte. Vanaf 26 oktober gaat SBS6 de serie Verliefd Op Ibiza uitzenden. Ook hierin is een van de hoofdrollen weggelegd voor Marly van der Velden.

cover-artikel-klik-hierBestel ‘m snel!
Wil je dit collectors’ item niet missen? Bestel/reserveer dan alvast het Kerstnummer met Marly van der Velden in onze online store!

Zo wordt de Playboy zonder verzendkosten bij jou als eerste thuisbezorgd en grijp je dus nooit mis.

 

.

3 reacties

  1. av_photo

    Nou, dat wordt weer wat.. kleine tietjes, kale kano en van die vreselijke tattoos… kom op Playboy redactie, doe is wat beter je best.

    Beantwoorden
  2. jordikonings

    Geweldig! Eindelijk weer eens een lekker wijf! :D Moeten vaker BN’ers in de PB, zoals Nicolette van Dam of Inge Schrama! Die zouden ook leuk zijn ;)

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.