Een jongeheer zijn, is meer dan beleefdheid en je kleden alsof je een miljonair bent. Je verzorging moet ook op en top perfect zijn. Hier volgen de tien grootste verzorgingsfouten die veel te veel mannen maken! 

1. Te veel je wenkbrauwen epileren
Een paar haartjes in het midden wegplukken is oké. Te veel mannen gaan te ver en hopen eruit te zien als Cristiano Ronaldo en uiteindelijk eindigen ze met van die spermazaad-wenkbrauwen. Ga de volgende keer naar een professional!

2. Neus- en oorhaar negeren
Velen realiseren zich niet eens dat dit een groot probleem is. Het beïnvloedt meer mensen dan je denkt!

3. Te weinig crème gebruiken
Een droog gezicht of korstig elleboog is verschrikkelijk om naar te kijken. Je kan nooit te veel crème op doen! Uiteindelijk zul je er veel beter uit gaan zien.

4. Te lang okselhaar
Je hoeft het niet te scheren, maar elke paar weken even kort knippen is wel nodig. Als het te lang en dik wordt en overal gaat uitsteken dan ziet het er niet uit!

5. Je tanden geel laten worden
De makkelijkste manier om zelfverzekerder te zijn, is meer moeite doen voor wittere tanden. Of je het een professional laat doen of zelf met strips, het is elke cent waard.

6. Een product met het woord ‘Axe’ erin gebruiken
Shampoo, douchegel, crème of iets anders, vermijd het.

7. Veel te veel glimmende haarproducten gebruiken
Glimmende gel maakt je minder cool dan je denkt. En als je liever geen matte producten gebruikt, doe dan rustig aan met het glimmende spul.

8. Vreemde gezichtshaar patronen
Het is waarschijnlijk het best om een sikje of andere patronen te voorkomen, tenzij je Tony Stark heet. Sommige mannen staat het, maar 99% van de mannen kan er niet mee wegkomen.

9. Lang tepelhaar
Misschien raar, maar als je tepelhaar te lang is, kunnen je borstspieren er uitgezakt uitzien. Knip het kort en je voelt je zelfverzekerder zonder shirt.

10. Lange nagels
Dit kan echt niet. Je nagels fris, schoon en kort houden is iets wat iedere man moet doen. Velen laten ze te lang worden zonder dat ze dit doorhebben.

Bron: Airows


Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.