Wees niet bang, we willen echt geen dandy van je maken. Maar we hebben een aantal tips ontvangen van het andere geslacht die we graag met je willen delen. Vergroot je kansen bij de dames door simpelweg een beetje op jezelf te letten. Van deze verzorgingsrituelen willen de dames echt niet dat je ze overslaat.

/ Haal je neus- en oorhaar weg

Gruwel nummer één als het gaat om afknappers voor vrouwen: een lange haar die uit de neus van haar gesprekspartner steekt. Je kunt erop rekenen dat ze zich niet meer op jullie gesprek kunt focussen, dus vergeet die flirt maar. Ga even in de weer met een pincet of koop een trimmertje om het ongewenste haar weg te halen. Een investering die zich vanaf het eerste gebruik al heeft terugbetaald.

/ Werk je wenkbrauwen bij

Vind je het gek dat mensen vaak aan je vragen waarom je boos bent? Zo’n unibrow kan een compleet verkeerde indruk geven en erg sexy vinden vrouwen ‘m niet. Als ze groter zijn dan de staart van de kat van de buren, wordt het hoog tijd om de snoeischaar erbij te pakken. Regelmatig je wenkbrauwen bijwerken, zorgt voor een veel meer verzorgde uitstraling, wat niet allen bij de vrouwen van pas komt (denk bijvoorbeeld ook aan je werk). Enne, dacht je dat die van Tom Hardy au naturel waren?

/ Scrub it off

Het is echt niet zo gay als het klinkt. En een bijkomend voordeel voor ons: we hebben niet van die fancy smeerseltjes ‘nodig’ die vrouwen gebruiken om de laag dode huidcellen te verwijderen. Laat hun maar smeren met die smeerseltjes uit alle hoeken van de wereld. Gewoon zout of suiker met een beetje olijfolie werkt net zo goed om je huid weer te laten ademen. Je ziet er een stuk stralender uit en vrouwen zullen niet meer van je af kunnen blijven.

Verzorgingsrituelen_Mannen_01

Socialite Life


Lees verder >>


Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.