Ook in 2015 zijn er weer heel wat kleren uitgetrokken door BN ‘ers en celebrities. We noemen Rihanna, Kim Kardashian, maar ook gewoon ‘onze’ Lieke van Lexmond.

Een compilatie van het mooiste bekende bloot van het afgelopen jaar.

Lees ook: Arianny Celeste trakteert op bloot tijdens kerst

Pamela Anderson

Pamela Anderson siert de cover van de Amerikaanse Playboy. Het nummer, dat sinds 15 december in de winkel ligt, is het laatste met naakt erin. En NEE, wij in Nederland kappen niet met naakt.

Pamela Anderson

Paris Hilton

Paris Hilton trad in de voetsporen van Kim Kardashian en liet haar blote billen fotograferen door Paper Magazine.

KimenParis (1)

 

Miranda Kerr

Miranda Kerr heeft ook er ook geen problemen mee om uit de kleren te gaan. En waarom zou ze ook? Ze verscheen onder meer bloot in Harper’s Bazaar.

miranda-kerr-01 copy

Candice Swanepoel

Nog een Angel die uit de kleren ging. De Zuid-Afrikaanse Candice Swanepoel poseerde naakt voor LUI magazine.

 

Lieke van Lexmond

In maart ging Lieke weer eens keer uit de kleren. Ditmaal niet voor Playboy, maar voor Happy in Shape. Bekijk haar naaktshoot in Playboy hier.

Happy in Shape Lancering

Amy Schumer

Amy Schumer mag dan een maatje meer hebben, voor de Pirelli-kalender ging ze wel degelijk volledig uit de kleren. Kunnen we waarderen.

Amy Schumer

 Kim Kardashian – West

Het is natuurlijk niet de eerste keer dat we Kim Kardashian zonder kleren zien, getuige deze naaktshoot in Playboy. Maar ook in 2105 ging ze niet meerdere malen bloot, bijvoorbeeld voor LOVE Magazine.

Nothing butt Prada

Een foto die is geplaatst door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Selena Gomez

Voor de cover van haar nieuwe album ging Selena volledig uit de kleren, net als in deze videoclip.

Jennifer Lawrence

Jennifer ook vrijwillig uit de kleren voor Vanity Fair. Poedelnaakt poseerde ze voor het magazine, vergezeld door een enorme Boa Constrictor.

Rihanna

Niet alleen Kim Kardashian liet zich naakt op een bed fotograferen. In het geval van Rihanna was Vanity Fair de gelukkige.

Demi Lovato

En nog een dame die uit de kleren ging in Vanity Fair: Disney-ster Demi Lovato beweerde dat de foto’s niet geshopt zijn.

Miley Cyrus

Miley heeft misschien wel meer kleren uit dan aan gehad dit jaar. Ze liet zich meerdere keren naakt fotograferen, onder meer door Paper Magazine en Candy. Ook maakte ze een choquerende fotoserie met fotograaf Terry Richardson.

Katy Perry

Ook naughty girl Katy Perry ging uit de kleren. Ze droeg in een campagne voor het label Moschino van Jeremy Scott alleen een jas.


Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.