Wij nuchtere Nederlanders kijken niet zo snel ergens van op, maar zodra er een celebrity uit de kleren gaat, zijn we er als de haantjes bij om een graantje mee te pikken. Het is dan ook geen wonder dat Adam zoekt Eva Vips al voor de eerste aflevering is uitgezonden een spraakmakend programma is. Beetje naakte mensen bekijken was altijd al leuk, en wanneer er bekende naakte mensen te zien zijn is het helemaal feest.

Lees ook: Olcay Gulsen heeft geen geduld voor sex

adam zoekt eva vips bn-2

Inge de Bruijn, Tony Star, Cassius Verbond, Curt Fortin, Kasia Dolkowska en Chiara Borderslee zagen het wel zitten om poedelnaakt op een tropisch eiland de liefde van hun leven te vinden en doen mee aan het programma van RTL. De eerste aflevering met Oh Oh Cherso‘s Tony Star wordt op 18 mei uitgezonden. Deze slaan wij misschien even over, tenzij eilandgenoten Sofia en Josje erg leuk zijn.

Waar we natuurlijk wel benieuwd naar zijn is de aflevering met Inge de Bruijn. Tegen Shownieuws vertelde de viervoudig Olympisch zwemkampioen dat ze er geen probleem mee heeft om naakt te zijn, ook niet op tv. ‘Ik loop al mijn hele leven in badkleding en ik ga regelmatig naar de sauna,’ zegt ze. Eerder vertelde ze al dat ze zich stukken mooier voelt sinds ze niet meer zo gespierd is als tijdens haar zwemcarrière. ‘Nu is mijn spiermassa afgenomen en dat vind ik prettiger.’ We zijn benieuwd.