Na haar debuut in Playboy in 2004 was de Apeldoornse Melisa Schaufeli achtereenvolgens kapster, eigenaar-directeur van een reclamebureau, reality-ster en voetbalvrouw. Nu geeft de verloofde van Andy van der Meijde zich voor de derde keer bloot.

Ben je ergens bang voor?
Ik heb enorme hoogtevrees. En ik ben bang voor water.

Da’s niet echt een goede basis om mee te doen aan Sterren Springen.
Haha, nee! Maar het is goed om de confrontatie aan te gaan. En ik vind nieuwe dingen leren altijd leuk.

Melisa_Schaufeli_CoverWie zorgt er voor je beautysalon als je aan het trainen bent in het zwembad?
Mijn personal assistant Lammy. Zij is ook mijn partner-in-crime op de foto’s. Lammy is de enige die bij mij in dienst is. De rest van de meiden werkt freelance. Dat vind ik fijner. Als ik vroeger vrouwen in dienst had, was er altijd wel wat. Ziektes, zwangerschappen, ruzies onderling. Sommigen melden zich bij elke ongesteldheid ziek. Dat heeft me in het verleden veel geld gekost.

Lammy is pas 18. Jij bent 33. Hoe werden jullie vriendinnen?
Ze komt al tien jaar bij me over de vloer en is familie geworden. Daarom vroeg ik Lammy ook om mee te poseren. Ik zou het ook te gek vinden als mijn dochter later in Playboy gaat. Die foto’s zijn leuk voor later.

Tien jaar geleden vroeg Playboy naar je ambities. Je wilde ‘kijken waar het ondernemen je brengt’ en ‘de man van je dromen trouwen’. Je bent al aardig op weg, hè?
Ja, ik mag niet klagen. Ik ben nog steeds kapster. Al bijna zeventien jaar. Maar mijn kinderen staan nu voorop. Als ze uit school komen, ben ik er altijd voor ze. Ik zeg altijd: je moet werken om te leven, niet leven om te werken.

 

“De eerste keer dat ik voor Playboy poseerde, vond ik het doodeng.
Ik wilde bijna naar huis gaan.”

 

Dit is je derde Playboy-shoot. Welke is het meest bijzonder?
Deze shoot. Omdat ik zelf het thema kon bepalen. De eerste keer dat ik voor Playboy poseerde, vond ik het doodeng. Ik wilde bijna naar huis gaan. Toen heeft Jan Heemskerk (de toenmalige hoofdredacteur, red.) me nog gekalmeerd. Heb ik op zijn advies eerst naar huis gebeld. Ik had namelijk gelogen en gezegd dat ik opnames voor Costa! had. Toen bleek dat mijn moeder het helemaal niet erg vond dat ik naakt ging. Daarna vond ik het alleen maar leuk om te den.

Melisa_Schaufeli_2Wat is het thema van deze shoot?
We wilden een junglesfeer neerzetten. Ik vind het heel sexy geworden!

Wie is je Playboy-voorbeeld?
Tatjana! Die vind ik altijd mooi, hoe vaak ze ook in Playboy staat. Tien keer al, geweldig! Dat zou ik ook wel willen. Wie weet, ik lig al aardig op schema.

Wat voor modellen vind je mooi?
Ik hou niet zo van die magere modellen met kleine borsten. Nee, doe mij maar grote borsten, grote konten en veel haar. Een beetje zoals de meiden in de Amerikaanse Playboy. Pamela Anderson is mijn favoriet. Andy houdt ook van groot hè? [Andy van der Meijde beaamt dit luidkeels op de achtergrond, red.]

Mag Andy naar andere vrouwen kijken?
Kijken wel ja, maar hij mag niet in zijn eentje naar de kroeg. Laten we zeggen dat we gezond jaloers op elkaar zijn.

En als Andy in zijn eentje naar een Playboy-feest gaat?
Dat gebeurt niet. Dat hoort ook niet meer. We gaan wel samen! Als je als vrouw niet meer mee mag, kan je je klok erop gelijk zetten dat het mis gaat. Wij gaan altijd samen weg. Maar geen gekke dingen hoor. We gaan naar vrienden, naar de buren. Of de buren komen naar ons.

Melisa_SchaufeliJe werkt veel. Hoe hou je je lichaam in vorm?
Kijk maar naar de soap. Ik kan niet stilzitten, ben altijd bezig. En veel sex met Andy natuurlijk. Ik krijg genoeg beweging!

Wil hij echt elke dag?
Meestal wel ja – en  dat houden we al tijden vol. Andy heeft een behoorlijke sex drive inderdaad. Schijnt bij kale mannen te horen. Die hebben te veel testosteron.

Hoe zie je jezelf over tien jaar? Voor de zesde keer in Playboy?
Als het even kan… We kijken niet zo ver vooruit, maar misschien loopt onze soap dan nog wel. En als de kinderen naar de middelbare school gaan, kan ik ook eindelijk uitslapen! Maar zonder gekheid: ik zie ons over tien jaar wel in een warm land wonen. Spanje of zo.


 


13 reacties

  1. pipo

    pfffffft …. als dat sensuele foto’s moeten voorstellen …. Nasrien Knops van MNM-radio vertelde onlangs op de radio dat ze nog niet gevraagd was door Playboy … waarop wachten jullie ???

    Beantwoorden
  2. swans2525

    laat ze maar lullen melissa ik vind je super sexy en een pracht vrouw als je andy ooit niet meer wilt graag heerlijk vrouwtje,je bent mooi van buiten maar ook van binnen dat zag ik op tv jed bent eenmalig,gourgess!!!!! afz;hans uit nijmegen.xxxxx

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.