De blootgeefster van deze maand is de 20-jarige Lieveke uit Rotterdam. ‘Ik hou ervan om veel te experimenteren.’

Bekijk haar complete naaktshoot op Playboy Extra. Hier alvast het interview:

Was je zenuwachtig voor de shoot?
Ik doe fitnesswedstrijden en dan word je beoordeeld in een kleine bikini, dus het was niet zo’n enorm grote stap. En ik heb regelmatig een fotoshoot, voor een camera staan of bekeken worden vind ik niet zo eng. Normaalgesproken ben ik wel even zenuwachtig als ik voor het eerst met een nieuwe fotograaf werk. Het is fijn als je elkaar al een beetje kent. Zodra die eerste kennismaking geweest is, is het eigenlijk geen probleem meer. Dan ben je elkaar een beetje gewend en is de sfeer altijd wel fijn. Daarom hadden we al een keer proef geschoten, dus toen de ‘echte’ sessie kwam was het ondertussen allemaal gewend. Hoewel, het was toch wel spannend omdat het iets was wat ik nog nooit gedaan had. Een klein beetje zenuwen zat er nog in, maar dat is ook logisch. Het was toch de eerste keer dat ik helemaal naakt voor een camera stond.

Welke foto vind je het mooist?
We waren in een appartement in Amsterdam, dat zag er heel mooi uit. Die is van buiten genomen en de lichtval is heel mooi. Hij is echt totaal anders dan de rest en heeft ook wel iets artistieks. Daar ben ik heel blij mee, dat de foto niet zo standaard is.

Hoe reageren mannen op je uiterlijk?
De meeste mensen die ik spreek zeggen in ieder geval dat ze me er mooi uit vinden zien. Wel zeggen ze daarna vaak iets als ‘kijk uit dat je er niet in doorslaat, dan blijft het ook mooi.’ Maar dat wil ik zelf ook niet. Ik ben natuurlijk sowieso veel met mijn uiterlijk en sport bezig en train nu drie jaar, zes keer in de week. Er gaat veel werk in zitten met een train- en eetschema, een coach en veel afwegen en meten. Maar als je als vrouw zijnde nog gespierder wil worden dan dat ik ben, kom je er niet zonder andere hulpmiddelen. Dus ik blijf gewoon lekker zo hoor, gespierder hoeft niet.

Wat vind je het meest sexy aan jezelf?
Oh, wat een moeilijke vraag. Ik vind dat zo gek om over mezelf te zeggen. Ik zie er niet zo uit, maar ik ben best onzeker over mijn uiterlijk. Als ik dan toch iets moest kiezen, dan denk ik mijn lichaam, maar dan meer in het algemeen. Alles is in verhouding, in proportie. Daar kan ik in ieder geval wel trots op zijn, ondanks de onzekerheid. Ik stop er natuurlijk veel moeite in elke dag. Het grappige is dat ik er dan weer totaal geen probleem mee heb om op een podium te staan en dat mensen naar me kijken. Dat is toch heel anders, minder persoonlijk.

Wat is je meest erogene zone?
Mijn nek, een beetje kriebelen is altijd fijn.

Op wat voor mannen val je?
Ze moeten zelf ook wat in de sport doen. Ik val niet op iemand die totaal niet sport of er niks mee heeft. Ik denk dat het verschil in een relatie te groot wordt wanneer iemand over een belangrijk deel van jouw leven helemaal anders denkt. Je hebt dan ineens een stuk minder gemeen en dat gaat op den duur zeker in de weg zitten. Verder is qua uiterlijk iemand met donker haar, en donkere ogen helemaal mijn type. En hij moet grappig zijn! Humor is heel belangrijk, ik vind het zo leuk als een jongen me aan het lachen kan maken.

Hoe flirt je?
Ik ben geen goede flirt. Helemaal niet, eigenlijk. Ik heb altijd van die ongemakkelijke acties en weet niet hoe ik moet reageren. Dan voel ik me zo lomp. Toen ik bijvoorbeeld met m’n ex op onze eerste date was probeerde ik twee keer uit een leeg glas te drinken. En ik had het beide keren pas veel te laat door, ik ben dan zo met andere dingen bezig en veel te zenuwachtig. Geen idee hoe het komt, en mensen verwachten het totaal niet, totdat ze me in het echt meemaken, haha.

Wat moet een man doen om jouw te verleiden?

Het belangrijkste vind ik dat iemand veel grapjes maakt en ik om die grapjes kan lachen. Humor is voor mij echt heel belangrijk. En een beetje into sport dus, iemand moet mijn leven kunnen begrijpen en me willen steunen. Een ideale date kan zijn samen naar de bios, of uit eten. Klimmen bij een klimmuur, karten of snowboarden is ook altijd goed. Redelijk wat actieve dingen, maar met een drankje of een film maak je me net zo blij.

Doe je aan dirty talk?
Dat gebeurt op het moment vrij weinig omdat ik nu niet in een relatie zit. Maar wanneer ik samen met iemand ben, doen we dat zeker, dan voelt het vertrouwd en gaat het vanzelf. Ik heb geen vaste zinnetjes die ik graag hoor, het mag altijd anders. Het is juist spannend wanneer er een beetje afwisseling is. Ik laat me graag verrassen door hem.

Wat is het stoutste dat je ooit op seksueel gebied gedaan hebt?
Mijn ex en ik waren op vakantie in Spanje. Eerst gingen we lekker uit eten en toen ontstond er gewoon iets wat zich op bleef bouwen naarmate de avond vorderde. Daarna hebben we samen lekker seks gehad op het strand.

Wat is je grootste seksblooper?
Die heb ik niet echt, gelukkig. Wanneer je een relatie hebt, kun je er waarschijnlijk sowieso heel hard om lachen als er iets gebeurt. Maar als je met iemand bent die je niet zo goed kent, lijkt me dat heel moeilijk. Daarom ben ik niet echt van de losse contacten, ik wil graag weten waar ik aan toe ben. Anders voel ik me er niet prettig bij.

Wat is je stoutste fantasie?
Ik hou er vooral van om verrast te worden door de ander. Voor mij ontstaat dat, ik heb niet echt iets in mijn hoofd wat ik nog perse wil doen.

Wat zou je nooit doen?
Een trio. Ik denk dat ik het heel vies zou vinden met een man erbij, en met een vrouw erbij zou ik jaloers worden. Dus dat hoeft niet van mij.

Ben je ooit in de verleiding geweest om vreemd te gaan?
Nog nooit. Ik vind het superfijn om een relatie te hebben, en ben dan heel graag met iemand. Dan ben ik helemaal niet op een ander gefocust. Dus die verleiding is er eigenlijk helemaal niet.

Wanneer heb je voor het laatst seks gehad?
Van de zomer, denk ik. Toen had ik nog wat met mijn ex. Ik zie liefde en seks echt als iets dat samen hoort, dus geen seks zonder liefde. Dat vind ik op zich niet moeilijk, alleen als je lang vrijgezel bent dan wel, ja. Ik verwacht dat dat mijn mening zal blijven, het moet echt bij elkaar voor mij. Dat is een beetje een principedingetje.

Wat was je meest impulsieve actie?
Dat ik ja heb gezegd tegen deze shoot. Rene, de fotograaf, had me een bericht gestuurd. Toen hebben we een proefshoot gedaan en daarna heb ik eigenlijk meteen gezegd dat ik de echte shoot wilde doen. Aan de ene kant kom je toch bloot in een tijdschrift te staan, maar aan de andere kant vond ik het wel een eer om gevraagd te worden. Ik zou het sowieso nog wel een keer willen doen. Helemaal als het ook voor de cover zou zijn, natuurlijk hoop ik dat iemand me daar ooit nog voor vraagt. Ik zou het ontzettend mooi vinden om een keer op een strand een naaktshoot te doen. Op een mooie locatie in Nederland of het buitenland, met goed weer. Dat je dan zo’n foto hebt in de zee, of dat je er net uitkomt. Een beetje zoals Sports Illustrated en Paradise Challenge doen. Iets in die stijl zou ik zeker nog een keer willen.

Wat is je favoriete standje?
Mijn favoriete standje is dat ik bovenop zit. Sowieso hou ik er wel van om samen veel te experimenteren, zo zorg je ervoor dat het niet saai wordt in een relatie. Dan hou ik echt van dirty talk, verkleden, rollenspel, mooie lingerie en nieuwe standjes.

Wat ligt er in jouw nachtkastje?
Melatonine, dat is het helaas. [Lacht]

Verwennen of verwend worden?
Verwennen. Zeker in een relatie kies ik voor de ander, ik ben dan heel erg met hem bezig. Ik maak het mensen sowieso graag naar de zin. Wanneer iemand me dierbaar is, doe ik graag dingen voor hem of haar.

Versieren of versierd worden?
Liever versierd worden. Ik vind zelf flirten toch een beetje ongemakkelijk. Ik zie het al misgaan aan alle kanten wanneer ik probeer indruk op hem te maken. En als ik mezelf een beetje ken, zou het ook precies zo gaan. Dus dat mag de ander lekker doen.

Wat vind je aantrekkelijk bij een man, en wat is je grootste afknapper?
Ik vind het erg aantrekkelijk als iemand zelfverzekerd is. Een klein beetje arrogant mag ook nog wel. Een afknapper is een onzekere jongen, iemand die echt alleen maar over zichzelf kan praten, of iemand die heel materialistisch is. Misschien heb ik daarom nog niemand gevonden op het moment, zelfverzekerdheid en materialisme gaan over het algemeen wel goed samen merk ik. Maar ja, als iemand helemaal dol is op bijvoorbeeld z’n auto en die heel belangrijk vindt, is dat toch minder aantrekkelijk.

Als je jezelf moet beoordelen, ben je een beetje goed in bed?
Ik denk het wel, ik wissel graag af wie de touwtjes in handen heeft en ben sowieso wel van alle markten thuis. Ik heb niet echt één specialiteit, afwisseling is belangrijk.

Ben je een duiveltje of een engeltje?
Meer een engeltje denk ik. Ik ben vaak te lief, vooral in een relatie. Ik doe echt veel voor de ander.

Heb je ooit weleens een orgasme gefaket?
Nee, als het niet lukt moet je maar beter je best doen. Gelukkig heb ik dat nog niet hoeven zeggen tegen een jongen.

Heb je weleens een date gehad via internet/Tinder?
Ik heb nooit iemand leren kennen met Tinder of een dating app, wel gewoon via internet. Het was een jongen die ik via via kende, dus ik wist wel dat het geen weirdo was ofzo. We hebben elkaar heel lang berichtjes gestuurd en uiteindelijk een paar dates gehad, maar dat is nooit wat geworden. Om iemand via internet te leren kennen vind ik toch een beetje raar. Ik zie en spreek mensen liever in het echt.