Door: Redactie
Goodlife

Kooptip: 1969 Lamborghini Islero S V12 GT

Vergeet de Lamborghini's die vandaag de dag uit de fabriek komen, deze klassieker is een echte wagen voor de gentleman met smaak.

In 1970 verscheen super-gentleman Roger Moore in de film The Man Who Haunted Himself. In de betreffende film reed Moore met een heerlijke Lamborghini Islero S V12 GT die een jaar eerder gemaakt was. En dat kan jij binnenkort ook doen. Ook even dat snorretje van Roger Moore groeien dan. 

Er zijn in totaal slechts honderd exemplaren van de Islero V12 GT gemaakt wat de wagen natuurlijk uitermate zeldzaam maakt. Dit specifieke exemplaar heeft Chassis nummer 6351 en kwam als 54ste uit de fabriek gerold. Zoals de naam doet vermoeden geniet de bolide van een V12 motor welke 340 pk weet te leveren. Het exterieur is in klassiek rood en het interieur lekker ouderwets geel. De kilometerteller staat momenteel op 59.858 kilometer dus je moet er nog best wat kilometers uit kunnen halen. 


De persoonlijke autocollectie van Carroll Shelby gaat onder de hamer
Lees ook:
De persoonlijke autocollectie van Carroll Shelby gaat onder de hamer
24 fantastische bakken wisselen binnenkort van eigenaar en jij kunt alles mee naar huis nemen.

Naar verwachting levert de auto ongeveer 650.000 dollar op dus je zult vanouds de portemonnee moeten trekken. In 2010 is de Lamborghini cosmetisch onder handen genomen in San Diego. Alle papieren liggen voor je klaar. 

Bron: Luxuo

 

 

Roger Moore in The Man Who Haunted Himself