Door: Redactie
Goodlife

Jeremy Clarkson legt je alles uit over de nieuwe first class-suite van Emirates

Emirates heeft de voormalig Top Gear-presentator Jeremy Clarkson weten te strikken voor een reclame over hun nieuwe first class suite.

Het afgelopen weekend toonde Emirates hun nieuwste first class suites voor de Boeing 777 en de Airbus A380. Het bizar luxueuze interieur is samen met Mercedes-Benz tot stand gekomen. Zo is de link naar de auto-industrie snel gelegd en dan blijkt Clarkson een prima ambassadeur te zijn. 


Clarkson, Hammond en May gaan los in de nieuwe The Grand Tour trailer
Lees ook:
Clarkson, Hammond en May gaan los in de nieuwe The Grand Tour trailer
Amazon Prime heeft vandaag bekend gemaakt dat het tweede seizoen van The Grand Tour vanaf 8 december te zien is! Wekelijks volgt een nieuwe aflevering met Jeremy Clarkson, Richard Hammond ...

De suites bevatten hardhouten vloeren, smaakvolle sfeerverlichting en natuurlijk leer van hoogstaande kwaliteit zoals we van Mercedes en Emirates mogen verwachten. De samenwerking tussen de vliegmaatschappij en de Duitse autobouwer gaat overigens nog verder, alle chauffeurs van Emirates rijden nu in een Mercedes. Afijn, zie hoe Clarkson, op zijn eigen wijze alsof hij een nieuwe hypercar introduceert, je alles vertelt over de luxe uitrusting van de first class. 

Gerelateerd nieuws