Door: Redactie
Goodlife

Grijp je kans, de bewoners van dit kasteel zoeken een huisgenoot

De huurprijzen in steden als Amsterdam, Parijs, Berlijn maar vooral Londen schieten door het dak. Voor een redelijk prijsje echter krijg je een kamer in dit kasteel in de Britse hoofdstad.

'Ja, we weten dat het er ongelofelijk uitziet. Hoe vaak vind je in Londen een huurhuis met kasteelkantelen en een klokkentoren van 12 meter hoog?' Zo begint een opmerkelijke advertentie op Spareroom.uk, een website waar huurders huisgenoten kunnen vinden. Normaal ga je hospiteren bij een of ander aftandse studentenhut in Groningen, Maastricht of Amsterdam waar je vervolgens drie a vier jaar aan de borrel gaat maar stel je nu eens voor je dat je hier op het dakterras zit te barbecueën als een koning. 


Geweldig, dit huis heeft twee transparante zwembaden boven elkaar
Lees ook:
Geweldig, dit huis heeft twee transparante zwembaden boven elkaar
Zodra je in een warm land een villa aanschaft wil je natuurlijk weten hoe groot het zwembad is. In dit huis krijg je niet één maar twee hele speciale baden.

Momenteel wonen er al twee mannen en twee vrouwen, met hen zul je het gebouw moeten delen. Er is een dakterras met kantelen waardoor ze vroeger met pijl en boog de omliggende omgeving konden bestoken, er is een woonkamer op de derde verdieping, een woonkamer in de klokkentoren, een entree met stijlvolle grand piano (zoals het hoort in een propere entree), een tuin en een gigantische keuken. De huidige bewoners komen uit Australië, Canada, Texas en Engeland en werken vooral als journalisten. Op zondag willen ze borrelen op het dak dus dan weet je het alvast. 

En die prijs dan? Je doet eerst een aanbetaling van 1200 pond (1.348 euro) en daana betaal je 850 pond per maand (954 euro). Heel goedkoop is het niet maar het is best te doen als je in een kasteel wilt wonen. 

Zie de advertentie hier.

 

Gerelateerd nieuws