Door: Redactie
Knowhow
3

Dit zijn 's werelds bekendste seksverslaafde topsporters

Tiger Woods werd in mei gedrogeerd aangehouden door de politie. Het is de zoveelste uitglijder van de 41-jarige golflege...

Tiger Woods werd in mei gedrogeerd aangehouden door de politie. Het is de zoveelste uitglijder van de 41-jarige golflegende, maar hij is zéker geen uitzondering. Geldingsdrang en enorme druk hebben nu eenmaal een uitlaatklep nodig. ‘Topsport vergt extreem gedrag. Dat manifesteert zich vaak ook buiten de sport.’ Deze sporters bewezen ook echte seksverslaafden te zijn.

Lees ook: Bijkleuren op de Balkan: de vetste plekken in en om het Oostblok

1. George Best

Onbetwist de pionier van de players onder de voetbalsterren. De Noord-Ierse voetbalvedette, die eind jaren zestig furore maakte bij Manchester United, versleet Jaguars bij de vleet, schaakte meerdere Miss Worlds en was trots op zijn bijnaam ‘de vijfde Beatle’. Best had alleen één probleem: zijn niet te stillen drankzucht, die hem in 2005 uiteindelijk de dood injoeg. Heel even heeft Best nog geprobeerd van zijn badboy-imago af te komen. ‘In 1969 gaf ik vrouwen en alcohol op,’ bekende hij in een tv-interview met de BBC. ‘Het waren de slechtste 20 minuten van mijn leven.’ Om in datzelfde vraaggesprek even later ontkennend te antwoorden op de vraag of het klopte dat hij met 1.000 vrouwen het bed had gedeeld: ‘Nee, het waren er beslist meer.’

https://www.youtube.com/watch?v=Zu9uSsTGeFo

2. James Hunt

Hij is al 24 jaar dood, maar nog steeds de snelste womanizer ooit. Drank, drugs en sex: Formule 1-coureur Hunt gaf vol gas. De makers van de film Rush (uit 2013), over de tweestrijd tussen Hunt en zijn aartsrivaal Niki Lauda, weten er alles van sinds ze onderzoek deden naar de playboystatus van de Britse wereldkampioen van 1976 in de koningsklasse van de raceautosport. Zo logeerde Hunt in aanloop naar de beslissende Grand Prix in Japan twee weken in de suite van het Hilton van Tokio. Voor een nogal onorthodoxe voorbereiding welteverstaan: tijdens zijn verblijf deelde Hunt het bed met 33 stewardessen van British Airways die daar elke dag overnachtten. Overigens was Hunt niet iemand die de teller van veroverde vrouwen in de gaten hield. ‘Ik weet alleen dat het er meer waren dan 5.000,’ verklaarde hij na zijn Formule 1-carrière.

https://www.youtube.com/watch?v=y7TWb6qNsEA

3. Dennis Rodman

Als er één iemand is die de gespannen verhoudingen tussen de VS en Noord-Korea kan helpen verzachten, dan is het wel de Amerikaanse basketballer in ruste Dennis Rodman. Hij is immers niet alleen bevriend met de Amerikaanse president Donald Trump, maar komt graag ook op de thee bij de Noord- Koreaanse dictator Kim Jong-un. Daarmee doet Rodman zijn bijnaam The Showman weer eer aan. Wie zijn biografie Bad As I Wanna Be heeft gelezen, kan niet anders dan concluderen dat Rodman de meest excentrieke topsporter ooit is. Hij deelde het bed met honderden vrouwen en beminde popster Madonna in alle standjes, maar slaagde er niet in om haar zwanger te krijgen. Later was hij nog acht dagen getrouwd met Baywatch-ster Carmen Electra, vierde hij zijn verjaardagen met pornosterren, droeg vrouwenkleren en tartte de dood met drugs en stierenrennen in Pamplona. Gokken, zuipen, neuken en shockeren: de sterspeler van de Chicago Bulls deed het allemaal.

https://www.youtube.com/watch?v=s-4tHnHPSDw

Lees de rest van het artikel op Blendle of in de Playboy die nu in de winkel ligt en hier verkrijgbaar is

Word nu abonnee van Playboy!

JA, IK WORD NU ABONNEE!

Gerelateerd nieuws