Door: Redactie
Women

Om deze reden heeft Jennifer Lawrence liever geen seks

De Red Sparrow-actrice doet een boekje open over waarom een nachtje rampetampen met Jennifer Lawrence er echt niet in zit.

Bloedmooi is ze maar je krijgt haar niet tussen de lakens. Jennifer Lawrence geeft namelijk aan dat ze behoorlijk last van smetvrees heeft en als er ook maar een minimale kans op een soa is dan blijft ze ver bij andermans geslachtsdelen vandaan. Omdat de kans op een soa eigenlijk altijd bestaat als je met iemand horizontaal gaat dansen heeft de dame in kwestie simpelweg nooit seks. ''Dick is dangerous'' voegt ze er nog even aan toe.


Paige Spiranac laat in bikini hele aardige trucjes met ballen zien
Lees ook:
Paige Spiranac laat in bikini hele aardige trucjes met ballen zien
Professioneel golfster en superbabe Paige Spiranac gaat dankzij haar shoot in Sports Illustrated de wereld over en ook deze video wil je niet missen.

Je krijgt Lawrence alleen uit de kleren indien je een relatie met haar hebt en je waarschijnlijk uitvoerig onderzocht bent. Voor een relatie staat ze momenteel wel open trouwens dus doe je best.

Zolang ze single is blijft ze echter ver bij een beurt vandaan, om die reden staat ze naar eigen zeggen al ontzettend lang droog. Zelfs aan knuffelen heeft ze dankzij haar smetvrees een hekel. 

Bron: Maxim

Gerelateerd nieuws