Door: Redactie
Women
5

Nergiz (18) uit Arnhem

De blootgeefster van deze maand heet Nergiz, komt uit Arnhem en is 18 lentes jong. "Ik ben fan van doggy style, maar ond...

De blootgeefster van deze maand heet Nergiz, komt uit Arnhem en is 18 lentes jong. "Ik ben fan van doggy style, maar onderop vind ik ook heel chill."

Bekijk haar Playboy-shoot hier of in de het nummer dat vanaf donderdag 4 augustus in de winkel ligt.

Wat vond je van de shoot? In het begin vond ik het spannend, omdat ik nog nooit zoiets had gedaan. Toen ik René de Haan voor het eerst ontmoette, was ik heel erg zenuwachtig. Maar hij wist me snel op mijn gemak te stellen met wat grapjes en door te vertellen hoe het in zijn werk gaat. Hij hielp me erg goed met wat ik allemaal moest doen.

Wat vind je het meest sexy aan jezelf? Mijn ogen en mijn borsten. Vergeleken met de rest van mijn lichaam zijn mijn borsten best wel groot. Ze zijn niet bepaald lelijk, dus dat is wel mooi. En mijn ogen, tja, ik doe daar iets mee wat bij mannen erg in de smaak valt.

Als je wel kleren aan hebt, benadruk je die borsten dan? Ze vallen meestal wel op, maakt niet uit wat voor kleren ik aan heb.

Wat is je meest erogene zone? De binnenkant van m’n bovenbenen en mijn nek. Ze worden meestal wel gevonden, en anders geef ik wel een hint.

Op wat voor mannen val je? Dat is eigenlijk best wel verschillend. Als een persoon iets speciaals heeft wat ik interessant vind, dan hoeft dat niet te betekenen dat ik dat altijd interessant vind. Ik val sowieso niet per definitie op één bepaald soort uiterlijk. Hoewel, donkere ogen vind ik meestal wel sexy. Hij moet wel slim zijn en ik moet er zowel mee kunnen lachen als serieus mee kunnen praten. Mooie bovenarmen zijn ook een pluspunt.

Hoe flirt je?  Ik ben iemand die werkt met de ogen. Dus eerst oogcontact maken en dan probeer ik ze met m’n ogen uit te kleden. Meestal werkt dat. Althans, niet per se dat alle mannen meteen uit de kleren gaan, maar wel dat ze met me willen praten of op date willen.

Wat moet een man doen om jou te verleiden? Hij moet zich in elk geval dominant gedragen. Als ze me met zo’n blik aankijken, ben ik snel verkocht. Dit geldt voornamelijk voor het verleiden. Hij moet niet overal de baas in zijn, natuurlijk.

Doe je aan dirty talk? Oh nee, daar hou ik echt niet van. Als mannen het proberen via WhatsApp, vind ik het altijd awkward worden. Ik weet nooit wat ik dan terug moet zeggen. Liever doe ik daar gewoon niet aan.

Wat is het stoutste dat je gedaan hebt op seksueel gebied? Ik denk dat ik wat dat betreft best wel saai ben. In het park is het gekste wat ik gedaan heb. Opeens werd mijn rokje omhoog getrokken, wel door iemand die ik kende hoor. Het was net op het nippertje afgelopen toen er iemand aan kwam. Het was best wel lekker weer die dag, dus het was nog best gevaarlijk om te doen. We deden het bij een bankje, dus niet eens in de bosjes of zo.

Wat is je grootste seksblooper? Misschien meer de keuze van iemand met wie ik het gedaan heb, want tijdens de sex vind ik nooit echt iets een blooper. Er kan weleens iets gebeuren waardoor je moet lachen, maar dat hoeft niet meteen een blooper te zijn.

Heb je nog een stoute fantasie? Ik zou het nog wel een keer op een mooi balkon willen doen in een mooi land. Een warm land, haha. Spanje denk ik. Dat het wel nog een beetje de vibe van openbaarheid heeft, maar dat niet iedereen mee kan kijken. Dat wij andere mensen zien, maar zij niet per se ons zonder hun best te doen.

Ben je ooit in de verleiding geweest om vreemd te gaan? Ja, maar het lijkt me beter om daar hier niks over te zeggen.

Wat was je meest impulsieve actie? Afspreken met iemand die ik via internet kende en waar ik voor de rest nog niet zoveel van wist en met hem naar huis gaan. Maar het eindigde goed. Altijd spannend om af te spreken met iemand die je niet kent.

Wat ligt er in je nachtkastje? Ik ga daar eerlijk op antwoorden: een lader en oordoppen, heel veel oordoppen. En die gaan uitsluitend in mijn oren, nergens anders.

Verwennen of verwend worden? Het is geven en nemen, dus ik ga daar niet tussen kiezen. Ik vind het allebei erg lekker.

Wanneer ben je voor het laatst klaargekomen? Oh, dat is echt al eventjes geleden. Een paar dagen of zo, ik was alleen thuis. Maar ik ben vandaag vrij, dus wie weet.

Als je jezelf moet beoordelen, ben je een beetje goed in bed? Ik ben wel goed in bed, ik krijg tenminste nooit klachten. Mannen komen graag terug bij me. Oh god, dat klinkt hoeriger dan het is trouwens. Zo erg is het niet hoor. Mannen zijn altijd erg tevreden. Ik zou mezelf een 8,5 geven, want je kan altijd nog bijleren. Ik kan mezelf nog geen 10 geven op m’n achttiende.

Wat is je favoriete standje? Ik ben fan van doggystyle. Mannen vinden het uitzicht dan extra mooi. Dan zie je inderdaad die borsten niet, maar ja, je kan niet alles hebben. Ik vind het zelf ook het lekkerst op die manier. Onderop vind ik ook heel chill. Je kan je benen op veel verschillende manieren houden, dus het hoeft niet saai te zijn.

Heb je weleens een orgasme gefaket? Ja. We waren bezig en in het begin was het nog wel lekker, maar op een gegeven moment wilde ik dat het voorbij was. Ik trok het niet langer. Hij was zo saai en zó slecht, daar hou ik niet van. Dan kan het maar beter snel afgelopen zijn. En nu heb ik ‘m toch nog een goed gevoel gegeven.

Heb je ooit een date gehad via internet? Jazeker, via Tinder alleen. Eerst een beetje praten op de app, als het leuk is, geef je je nummer en dan kun je foto’s sturen. Ik vind het niet echt erg om een foto te sturen. Zo gaat het verder totdat je een keer afspreekt en mee naar huis gaat. Maar Tinder is verleden tijd voor mij.

Gerelateerd nieuws