Door: Redactie
Women
7

Shirley (25) Uit Helmond

De blootgeefster van deze maand heet Shirley, komt uit Helmond en is 25 lentes jong. Bekijk haar volledige Playboy-sh...

De blootgeefster van deze maand heet Shirley, komt uit Helmond en is 25 lentes jong.

Bekijk haar volledige Playboy-shoot hier of in de het nummer dat vanaf donderdag 1 september in de winkel ligt. "Mijn stoutste fantasie? Een trio met twee vrouwen of mannen. Het lijkt me fijn om van alle kanten verwend te worden."

Wat vond je van de shoot?

Ik heb echt genoten van de shoot, het was gelukkig mooi weer. Ik had er zin in. Het was een van de eerste warme dagen van het jaar. Maar toen we eenmaal op het strand waren, was het toch wel een tikkeltje koud. Het waaide vrij had, zand in m’n gezicht, oh man. Maar het was superleuk, we hebben ons kapot gelachen. Het was op het strand bij IJmuiden. Er liepen niet veel mensen voorbij, ik had vooral last van dat zand. Dat waaide in mijn ogen, steeds net op het moment dat René een foto wilde maken.

Wat vind je het meest sexy aan jezelf?

Mijn ogen en mijn billen. Ik train heel veel. M’n billen worden met de dag ronder en ronder. Ik vind ze steeds mooier worden. Het worden geen skippyballen hoor, het moet wel in proportie blijven hè. Ik doe krachttraining en hardlopen.

Wat is je meest erogene zone?

Toch wel mijn nek en de achterkant van mijn hoofd. Als iemand met z’n hand door m’n haar kroelt daar, word ik heel erg, nou ja, dat dus. Dan ben ik om. Het duurt wel even voordat iemand zo dichtbij me komt.

Op wat voor mannen val je?

Ik heb niet echt een type man. Hij moet verzorgd zijn en weten hoe hij een vrouw moet behandelen. Met wederzijds succes. Zelfverzekerd, maar niet te macho. Op de Helmondse mannen ben ik een beetje uitgekeken. Ik ga niet echt stappen, maar bezoek wel veel festivals en technofeestjes.

Hoe flirt je?

Het blijft meestal bij kijken. Ik stap niet zo snel op mensen af. Ik wacht altijd tot diegene dat doet.

Wat moet een man doen om jou te verleiden?

Hij moet spontaan zijn en een leuk praatje hebben. Kleine dingen vind ik fijn, zoals iemand die mijn jas aanneemt, een deur openhoudt of een drankje bestelt. Die praatjes kunnen overal over gaan: toekomstperspectief, het heden, kleine dingen uit het verleden. Dingen die er in de wereld gebeuren. Het ligt een beetje aan de klik met een man of ik mezelf meteen open stel.

Wat vind je geil?

Intieme massages met olie. Geen plakkerige dingen, het moet er ook weer makkelijk af te halen zijn. Olie met geurtjes of tintelolie. Heftige sex. Ik vind het lekker als een man de leiding neemt. Met sex is veel mogelijk, laat ik het daarop houden.

Doe je aan dirty talk?

Ik heb dat weleens gedaan, ligt aan de situatie. Hoe heftig of dirty die is. Dan ga je daarin mee. Ik zou er niet van schrikken als een man er onverwachts mee begint. Maar nooit via whatsapp of zo, daar vind ik niks aan. Daar moet je ook mee uitkijken tegenwoordig.

Wat is de vreemdste plek waar je ooit sex hebt gehad?

Ik heb ooit sex gehad in een reuzenrad op een heel groot festival in België. We waren flink aan het dansen in de regen en het ging er heet aan toe. We zijn er tussenuit gesneakt onder een poncho, we dachten: laten we eens gek doen. Toen gingen we het reuzenrad in, want verder konden we ons alleen afzonderen op een Dixi. Dat is mij te cheap. Het enige nadeel van het hele verhaal was dat we er later achter kwamen dat de andere wagonnetjes ons wel konden zien.

Hilarisch!?? Heb je ooit sex gehad op het strand eigenlijk?

Jazeker. Allemaal zand tussen mijn billen. Liever daar dan in m’n ogen, haha. Als je het een beetje in de duinen doet, kan niemand je zien die het niet weet. Toch een beetje privacy.

Heb je nog een stoute fantasie?

Een trio met twee vrouwen of mannen. Het lijkt me fijn om van alle kanten verwend te worden. Ik heb het nog nooit voorgesteld aan iemand en het heeft op zich ook geen haast. Ik zie wel wat er op mijn pad komt.

Ben je ooit in de verleiding geweest om vreemd te gaan?

Ik ben één keer vreemd geweest en daar heb ik toen zo’n spijt van gehad. Dat doe ik nooit meer. De verleiding was groot en ik was niet nuchter. We voelden ons tot elkaar aangetrokken.

Wanneer ben je voor het laatst klaargekomen?

Oh, dan moet ik even mijn agenda erbij pakken. Niet dat ik het op heb geschreven hoor, haha. Maar dan weet ik wat ik ongeveer gedaan heb. Drie weken geleden heb ik voor het laatst sex gehad.

Wat is het stoutste dat je gedaan hebt op seksueel gebied?

Ik heb ooit sex gehad in een pashokje in een overvolle winkel. Er stonden allemaal mensen te wachten. Het was een kledingwinkel en ik had mijn kleren toch al uit, dus ja. Best tricky, maar het is gelukt. Mensen wisten niet waar ze kijken moesten toen we uit het hokje kwamen. Je kunt het niet afmaken natuurlijk in zo’n hokje, maar het was wel even leuk om te doen. Thuis hebben we het afgemaakt.

Wat is favoriete standje?

Doggy. De man heeft de totale leiding en dat vind ik geil. Ik vind het wel lekker om alleen maar met genieten bezig te zijn.

Wat was je meest impulsieve actie?

Het heeft niks met sex te maken, maar dat zijn mijn tatoeages. De eerste dag dacht ik ‘Ik wil tattoos’, de tweede dag heb ik ze laten zetten en op de derde dag dacht ‘Oh shit, wat heb ik nou gedaan?’ Inmiddels heb ik er twee van de vier weg laten laseren.

Wat ligt er in je nachtkastje?

Ik heb drie dildo’s. Ze lijken alle drie op elkaar, maar ze zijn toch een tikkeltje anders. Eentje is licht van huidskleur, het lijkt net echt vlees en is lekker zacht. Die trilt ook. Dan heb ik er nog eentje van Durex, maar die is keihard. Niet zo fijn als die erin gaat, maar het trilt wel lekker. En ik heb nog zo’n bunny-ding: tweezijdig. Lekker voor m’n clitje. Verder ligt er een groot mes in mijn nachtkastje. Ik heb gelukkig nog nooit de verkeerde gepakt.

Wat is je grootste seksblooper?

Seksbloopers bestaan niet. Sex is één groot experiment, inclusief die blooper. Daar leer je van en zo blijft er wat te lachen.

Verwennen of verwend worden?

Het is geven en nemen. Anders wordt het saai voor allebei.

Als je jezelf moet beoordelen, ben je een beetje goed in bed?

Een 8. Ik ben erg veelzijdig. En ik vind het fijn als ik zie dat iemand geniet. Dan geniet je er samen meer van. Daar wordt de sex spannender en sensueler van. Ik kan niet echt zeggen dat ik een specialiteit heb, ik ben gewoon goed in sex.

Ben je een duiveltje of een engeltje?

Ik ben een duiveltje in engelenkleertjes. Het ziet er schattig uit, maar in de slaapkamer ga ik los.

Heb je weleens een orgasme gefaket?

Ja. Stom hè? Wel vaker dan eens, maar ik probeer het niet te vaak te doen. Als je een orgasme faket, gaat een man niet meer zijn best doen. Maar goed, als-ie niet goed is, kun je maar beter maken dat je weg komt.

Heb je ooit een date gehad via internet?

Niet echt. Ik heb wel mensen leren kennen, maar dat is meer vriendschappelijk gebleven. Via Tinder heb ik nog nooit gedatet. Die app is gewoon leuk om te hebben. Soms verveel je je en dan kan zo’n vleeskeuring de tijd perfect doden. Ik ben ook niet van plan ‘m te verwijderen, daar is het te leuk voor.

Gerelateerd nieuws