Dit hoort er allemaal thuis in jouw playboy mansion

Dit hoort er allemaal thuis in jouw playboy mansion

Heb je toevallig wat geld over? Wij hebben nog wel een paar ideeën om je centen uit te geven.

Toevallig een paar miljoen teveel op zak? Loterij gewonnen bij Eurojackpot misschien? En nu heb je geen idee wat je met die overstromende portemonnee moet gaan doen? De ZoooveelMoneyMan heeft nog wel een idee: treed in de voetsporen van de baas der bazen, Hugh Hefner, en laat een echte Playboy Mansion in elkaar zetten. Maar wees gewaarschuwd, want makkelijk is het niet. Je kunt niet zomaar een gigantische villa op je landgoed dumpen en het vol met mooie vrouwen zetten. Nee, zo’n woning moet Playboy schreeuwen.

Hoe krijg je zoiets voor elkaar?

Vroeger kwam je nog weg met een paar tennisvelden, een Lamborghini en een ondergronds zwembad, maar tegenwoordig zie je bij iedere wannabe-Playboy minstens tien sportvelden, een hele collectie sportwagens en een zwembad zo groot dat je de overkant niet meer kunt zien. Zoiets is uiteraard wel leuk, maar het is bij lange na niet genoeg. Nee, een echte Playboy moet zich op een andere manier onderscheiden. Gelukkig heeft de ZoooveelMoneyman hier een paar spending tips en hebben wij ook nog een goed idee.

We hebben de playmates de afgelopen dagen namelijk horen fluisteren over iets bijzonders, waar wij van Playboy niet aan kunnen tippen. Een sportwagen die niet over de straat scheurt, maar waar je zo het zwembad mee in kan duiken. Een Lambo groot genoeg om samen met al je playmates in rond te drijven. Met een koelbox die zo goed gevuld is dat onze dames er van gaan watertanden en een stereo die ze de hele nacht in beweging houdt. Toch is het geen Lambo en het is ook zeker geen boot. Nee, het is beter dan dat: een Lamboot.

Als er ooit iemand zou zijn die zo'n wagen te pakken weet te krijgen, dan kunnen we onze playmates wel gedag zeggen, maar ja, waar haal je Zooo Veel Money vandaan?

Speel bewust 18+

Goodlife
  • Unsplash