Interviews

jan cremer
Interviews
Jan Cremers laatste Playboy-interview: ‘Ik ga door tot m’n 140ste en daarna zien we wel verder’
Deze week overleed Jan Cremer op 84-jarige leeftijd. In 2019 gingen interviewer Nick Muller en fotografe Sacha de Boer bij hem langs voor een Groot Interview. Was hij bezig met het onvermijdelijke einde? ‘Nee man, ben je gek, helemaal geen sprake van. Natuurlijk niet. Ik ga door tot m’n 140ste en daarna zien we wel verder. Leeftijd zegt mij niks.’
youri mulder
Interviews
Youri Mulder: ‘Oranje gaat het heel goed doen’
Waar vader Jan het voorzitterschap van de vereniging der voetbalanalytici bekleedt, treedt Youri Mulder (55) al geruime tijd in zijn voetsporen. Ruim twintig jaar doet de ex-prof nu zijn zegje over onze nationale sport, eerst bij de NOS, sinds 2017 bij Ziggo. Aan de vooravond van het EK heeft hij een dwingend advies voor bondscoach Ronald Koeman.
kim kardashian
Interviews
Emile Ratelband zou alles doen voor de ‘lekker ordinaire’ Kim Kardashian
Emile Ratelband was jarenlang dé positiviteitsgoeroe van Nederland, tot hij verhuisde naar Thailand. Onlangs werd hij 75, maar volgens Emile is hij toch echt 50. Wij ondervroegen de vastgoedman over de belangrijke dingen des levens.
ronald de boer
Interviews
Ronald de Boer: ‘Ja, mijn dochter mag in Playboy’
Het EK voetbal komt eraan, dus hoog tijd voor een gesprek met oud-voetballer Ronald de Boer (53). Over Oranje, Xavi Simons, Ajax, Ronald Koeman, Qatar en een mogelijk optreden in Playboy van zijn dochter.
richard de mos
Interviews
Richard de Mos viert het leven met twee flessen champagne en drie blootmodellen
Richard de Mos (47) wordt al vierenhalf jaar achtervolgd door het Openbaar Ministerie. Na zijn vrijspraak in 2023 volgde een hoger beroep. Toch blijft de Haagse politicus van het leven genieten. In afwachting van de uitspraak viert hij vast een feestje met Playboy.
tarikh janssen
Interviews
‘Ik ben niet vies van een flirtje’
Ooit was Tarikh Janssen (36) topzwemmer, nu is hij acteur en speelt hij in de Nederlandse blockbuster Invasie. Wij stelden hem twintig vragen.
Boomsma
Interviews
Arie Boomsma: 'De helft van de VI-kijkers zijn meelopers'
'Dit is dezelfde groep mensen als die op het schoolplein vroeger stond te kijken als er iemand in elkaar geslagen werd of uitgelachen.'
Marijnissen
Interviews
Lilian Marijnissen: 'Ik heb een hekel aan het woord 'powervrouw'
'Ik vind het echt onzin als je zegt: stem op een vrouw. Want heb je als vrouw per definitie een goed idee? Er zijn genoeg vrouwen met slechte ideeën, kan ik je vertellen.’
Patricia
Interviews
De smaak van Patricia Paay: 'Roxeanne Hazes moet in het kerstnummer'
Playboy is jarig deze maand en geen betere manier om dat te vieren dan met een van onze favoriete covermodellen: Patricia Paay!
Sander de Kramer
Interviews
Sander de Kramer: 'Men zei dat ik de vrolijkste afvaller ooit was in 'Wie is de Mol''
Sander de Kramer (50) is de man met het grootste hart van Rotterdam. De presentator/schrijver vloog eerder dit jaar razendsnel uit Wie is de Mol? Voor de nieuwste Playboy mochten wij hem interviewen.
Rob Heilbron
Interviews
Rob Heilbron: 'Ik word nog vrijwel dagelijks versierd.'
'Ik doe het alleen met mooie vrouwen. En niet te oud. Jaar of 30, of nouja, het liefst onder de 30'
Sephora
Interviews
De smaak van Playmate Sephora Noori
We spraken onze eigen Amsterdamse Playmate Sephora Noori over haar favoriete covershoot, waar ze zich voor schaamt én wie ze de mooiste vrouwelijke BN'er vindt.