Goodlife

julinummer
Goodlife
Volledig Nederlands podium in Playboy’s Olympische Spelen-special
Ons julinummer staat in het teken van de Olympische Spelen in Parijs. We dromen alvast van een volledig Nederlands podium bestaande uit Alysha Seferina (Amsterdam), Liz Ultee (Hilversum) en Nelke Mast (Friesland).
lotus emira
Goodlife
Botergele bolide: de nieuwe Lotus Emira
Men neme een potente Duitse motor, een weerbarstig Engels ontwerp en (veel) Chinees geld. Wat krijg je dan? De fantastische Lotus Emira. Wij knalden er mee over het circuit en door de lieflijke Engelse countryside.
Billy
Goodlife
‘Ik voel hoe twee handen mijn heupen vastpakken. Ik kijk achterom. Het is...’
Elke maand in Playboy: de avonturen van seksjournaliste Billy. Dit keer krijgt ze de uitnodiging van de eeuw in haar mailbox: ze mag verslag doen op het ultraluxe jacht van de veel te rijke Amerikaanse playboy Richard Davidson. Hij organiseert elk jaar een beruchte yacht week rondom de Griekse eilanden.
Zomerdeal
Goodlife
Bloedhete zomerdeal: 4x Playboy voor slechts €20
Of het keihard zweten wordt door het weer deze zomer is nog maar de vraag, maar door vier keer de Playboy te ontvangen krijg je sowieso wel een hete zomer. En dat laatste kan nu voor slechts 20 euro. 
Joshua Camera
Goodlife
Interview met Joshua Camera: van ijssalon tot vastgoedimperium
'Obstakels dwingen je om creatief te denken en innoveren, en uiteindelijk leidt precies dat tot groei en succes'
Panorama Voetbalspecial
Goodlife
Uniek bewaarnummer: Panorama's beste voetbalverhalen nu verzameld in extra dikke special
Het EK is in volle gang en daar hoort natuurlijk een extra dikke Panorama Voetbalspecial bij. Die net effe anders is dan al die andere specials
ginny ek
Goodlife
Columniste Ginny probeerde het: seks tijdens de wedstrijd
‘Ik zei het echt: Als je me van achter neemt, kun je voetbal blijven kijken
jaimie vodka
Goodlife
Jaimie Vaes wordt ambassadeur van vodkamerk
Een jaar geleden zette Jaimie Vaes een trend door als eerste BN’er sinds 2013 naakt te poseren in Playboy. Nu heeft ze een nieuw plan: samen met haar vriendin Olcay Gulsen wordt ze ambassadeur van Grey Goose Altius. 
cover juni
Goodlife
Oranje’s meest sexy supporter naakt in Playboy
We zijn er weer bij en dat is pri-hi-ma! Helemaal nu Playmate van het Jaar Veerle Vlemmix zich achter Oranje heeft geschaard. In ons juninummer gaat de sexy Amsterdamse uit de kleren voor Oranje, en dan met name voor Memphis, Georginio en Wout... 
ginny ranu
Goodlife
Wat ik zeg tijdens de seks
De nieuwe column van Ginny Ranu gaat over dirty talk. Zitten vrouwen daarop te wachten?
billy
Goodlife
Billy goes tantra: ‘Ik kan niet meer helder nadenken. Zal ik mijn jurkje uittrekken?’
Elke maand in Playboy: de avonturen van seksjournaliste Billy. Dit keer vliegt Billy naar Ibiza, waar ze is uitgenodigd voor een tantra-retraite in een super-de-luxe villa. ‘Er is plek voor slechts tien koppels. En voor mij, dus.’
meinummer
Goodlife
Het meinummer van Playboy is hier met op de cover Utrechtse Playmate Todi
Het is weer Playboy-tijd en de Utrechtse Todi staat op de cover mét zestien pagina's aan foto's in het blad. Ze is al negen jaar model maar één ding had ze nog nooit gedaan. Inderdaad: een Playmate-shoot.