Stijlvol en gladder scheren dankzij voorverwarmde mesjes

Het scheren van jouw baard kan soms een hele opgave zijn. Vooral wanneer je net uit bed stapt en je hem ‘even snel’ wilt bijwerken. Je hebt daarbij ook nog eens kans op huidirritatie.. Voor dit soort momenten heeft Gilette een verwarmd scheermes ontwikkeld. De warmte versterkt het comfort tijdens het scheren en zorgt voor minder kans op wondjes. Wij nemen het scheermes onder de loep!

Stijlvol en gladder scheren dankzij voorverwarmde mesjes

Kies een warmteniveau

Het scheermes beschikt over twee warmte niveaus, van 43 en 50 graden celcius. Met één druk op de knop zet je het verwarmingselement aan. Hij wordt gelijk warm, waardoor je niet nog hoeft te wachten en gelijk aan de slag kunt gaan met scheren. Ideaal!

De warmte zorgt ervoor dat jouw haartjes en huid zachter worden, waardoor het scheren makkelijker zal gaan en je minder kans hebt op huidirritatie. Dat komt goed uit als je ‘s ochtends niet veel tijd hebt om je klaar te maken voor werk.

Flexdisc-technologie

De Gilette Labs Heated Razor beschikt over een Flexdisc-technologie. Dit zorgt ervoor dat jouw huid altijd maximaal contact heeft met het verwarmingselement tijdens elke scheerbeweging. Zo mis je geen haartje en kun je ook makkelijk bij de moeilijkere plekken op jouw gezicht of in je hals.

Vijf verschillende mesjes

Het apparaat beschikt over vijf verschillende, dunne en meebuigende scheermesjes. Dit zorgt ervoor dat elk haartje op jouw gezicht mee wordt genomen tijdens het scheren. Voor een zacht, haarvrij en stijlvol resultaat.

Je kunt het scheermes ook makkelijk onder de douche gebruiken, hij is namelijk helemaal waterproof. Dit zorgt voor nog meer comfort. Laad hem na gebruik magnetisch op via het oplaadstation.

Tips voor een extra mooi resultaat

Maak tijdens het scheren altijd gebruik van een goede scheergel of -schuim. Dit maakt de kans op huidirritatie aanzienlijk kleiner. Spoel tussentijds het mesje goed af om alle haartjes te verwijderen. Gebruik na het scheren een aftershave of olie waardoor je huid rustig kan herstellen. Voorkom daarbij veelgemaakte fouten voor een zo glad mogelijk resultaat!

Goodlife
  • Gilette