De smaak van Playmate Sephora Noori: 'Ik zou wel eens een beschuitje willen eten met Max Verstappen'

We spraken onze eigen Amsterdamse Playmate Sephora Noori over haar favoriete covershoot, waar ze zich voor schaamt én wie ze de mooiste vrouwelijke BN'er vindt.

Sephora

Sephora Noori uit Amsterdam is pas 25, maar heeft al drie keer op onze cover gestaan. Haar dagelijkse Instagramupdates zijn al bijna net zo vrolijkmakend als de prachtige coverbeelden die ze voor onze tijdschriften maakte (bijna) en daarom wilden we haar in de nieuwste Playboy flink aan de tand voelen. Want wat is de smaak van Sephora Noori?

Driemaal en alle drie scheepsrecht

Maar liefst drie covers hebben we weten te vullen met Sephora. En dat betekent dat de Playmate behoorlijk wat ervaring heeft op het gebied van covershoots. Maar welke is nu eigenlijk haar favoriet? "Mijn tweede, op het allermooiste strand van Bali. Het was extreem moeilijk om daar te komen, een half uur hiken door dichtbegroeide bossen en over rotsen. Toen we beneden kwamen, was er een groep wilde koeien, maar gelukkig verder geen toeschouwers. Het was de moeite volledig waard, want de foto’s zijn supermooi geworden!" Zich schamen doet Sephora niet. Niet wanneer ze zich naakt in het bijzijn van koeien op een strand bevindt maar ook niet in andere situaties. "Ik schaam me nergens voor. Ik ben opgevoed met een boeien-wat-andere-mensen-denken-instelling."

Een beschuitje met...

Vanwege onze gedeelde liefde voor Playboy-shoots wilden we natuurlijk ook graag Sephora's kijk horen op vrouwelijk schoon. Wie volgens haar de mooiste BN'er is? Yolanthe Cabau: "Die heb ik altijd een prachtvrouw gevonden." Daar kunnen wij niets tegenin brengen, Sephora! Misschien een keer een shoot samen voor de vierde cover? Als jij het regelt zijn wij game. Natuurlijk heeft Sephora wat betreft het mannelijk schoon ook een voorkeur. Ze zou het liefst een beschuitje eten met Max Verstappen: "Ik was erbij toen hij won in Miami, geweldig was dat. Wat was ik trots!"

Of Max dat beschuitje ook ziet zitten weten we niet zeker. Maar wie kan de charmes van onze eigen Nederlandse Playmate weerstaan?

Benieuwd naar het volledige interview met Sephora over al haar favorieten? Je leest erover in de nieuwste Playboy. Nu in de winkels.

Interviews
  • Niek Stolker