Toe aan seks? Tips voor een seksdate

Ben jij weer toe aan seks? Regel een seksdate!

seksdate

Ja, als man kun je geen genoeg van seks krijgen. Soms moeten we gewoon ons verlangen bevredigen en zeker als we te lang droog staan. En wat moet je doen als je geen vrouw of vriendin hebt die jou kan helpen? Neem deze tips door en voor je het weet kun je weer lekker van bil gaan.

Zelfvertrouwen en subtiele hints

Een vrouw versieren begint allemaal met zelfvertrouwen. Zeker als het op een seksdate aankomt. Je zult hierin wat directer moeten zijn dan normaal om te weten of ze open staat voor seks. En met 'direct' bedoelen we niet dat je haar om seks moet vragen, maar subtiele hints geeft om bijvoorbeeld samen thuis een filmpje te kijken. Zet die eerste stap en durf op die vrouw af te stappen om een praatje te maken. Wees ook niet bang om te vragen of ze voor een seksdate open staat: het is beter om hier direct open over te zijn om misverstanden te voorkomen.

Online dating

Heb je zin in een seksdate, dan kun je deze het snelste en makkelijkste online regelen via een datingplatform zoals Hotlinks.nl. Online kun je discreet en eenvoudig een partner vinden die voor hetzelfde in is als jij. Want natuurlijk: ook vrouwen willen soms gewoon seks. Er zijn speciale datingsites die zich puur op seksdates richten. Je weet dus meteen de bedoelingen van de ander. Dit maakt het zoeken makkelijker en zorgt ervoor dat je alleen nog contact hoeft te maken met het juiste berichtje. In de meeste gevallen dien je eerst zelf een profiel aan te maken voordat je kunt reageren. De ander weet zo met wie ze te maken heeft en met een datingprofiel word jij alleen maar interessanter voor de ander.

Spreek even af voor een korte ontmoeting 

Heb je elkaar net online ontmoet en willen jullie seks met elkaar? Duik dan niet meteen het bed in, maar spreek even af voor een korte ontmoeting. Zeker als het toch blijkt dat het niet zo klikt. Een vreemde die je amper kent kun je beter eerst even in veiliger omgeving mee afspreken. Dit kan in een hotelbar of restaurant dicht bij jou of de ander thuis. Zo kun je, als het bevalt, hierna direct door voor de seksdate bij jou thuis of bij die ander thuis.

Verwachting en voorbereiding

Zorg ervoor dat je verzorgd bent en eruitziet zoals op je datingprofiel. Op deze manier kom ook jij niet voor een verrassing te staan. Je weet niet wat je van elkaar fijn vindt en dit kan ongemakkelijk zijn, echter is dit heel gewoon. Wees niet te zenuwachtig en verwacht niet te veel. Just relax!

Zorg voor veilige seks

De laatste tip is uiteraard dat je veilige seks hebt. Je wilt namelijk niet na je seksdate zitten met een soa of haar zwanger maken. Vrij veilig en gebruik voorbehoedsmiddelen om risico’s te voorkomen. Blijf vooral jezelf. Kortom lekker genieten!

Knowhow
  • Hotlinks