Waanzinnige wijnkelder

Een beetje man drinkt wijn. En een beetje wijnliefhebber knalt die flessen natuurlijk niet in een IKEA-rekje, maar in ee...

Een beetje man drinkt wijn. En een beetje wijnliefhebber knalt die flessen natuurlijk niet in een IKEA-rekje, maar in een heuse wijnkelder.

Nu zijn er tig redenen te bedenken waarom een wijnkelder prima kan bij de buurman, maar niet in jouw mansion komt. Ruimtegebrek was daarvan de enige legitieme. Maar ook die kan je met de Spiral Wine Cellar van je lijstje afstrepen.

Outside

Het oog wil als eerst wat. En geloof ons, die krijgt wat. Alsof ie nog niet tof genoeg is, kan je ‘m ook nog eens laten customizen. Groot of klein. Met houten openingsluik of glazen scherm dat volautomatisch opendraait. De keuze is aan jou.

http://youtu.be/QVr2NqDrB2w

Inside

Daarnaast kunnen wij je wel vertellen dat de diameter rond de 2,1 meter ligt en dat het ding tussen de 1,35 meter en 3 meter diep is. Dat is natuurlijk allemaal leuk en aardig. Maar we vertellen je veel liever dat er plaats is voor maar liefst 1870 flessen. Dat ‘ie is uitgerust met een ecologisch koelsysteem is een fijne bijkomstigheid, kan je ‘m meteen gebruiken als luxe voorraadkast!

Wijn met allure

Deze spiraalvormige wijnkelder wil je, nee moet je, hebben! De installatie kost zo’n 10.000 euro en daar zijn ze tussen de drie en negen dagen mee bezig, maar dan heb je ook wat. Enthousiast? Helaas, verschepen naar Nederland is namelijk nog niet mogelijk en dat is verdomde jammer. Laten we er met z’n allen voor zorgen dat deze bazenkelder onze Hollandse stulpjes inkomt. Want alleen zo geef je ieder flesje – van AH-slobber tot Moët - de allure waar je vrienden u tegen zeggen.