10 babes in de buitenlucht

Nu de Nederlandse zomers weer als vanouds tegenvallen, lijken deze foto's nog veel mooier. Ze zijn wonderschoon, je perf...

Nu de Nederlandse zomers weer als vanouds tegenvallen, lijken deze foto's nog veel mooier. Ze zijn wonderschoon, je perfecte vriendin én ze hebben een band met moeder natuur. Geniet van deze 10 babes in de buitenlucht.

/Elizabeth Marxs

Deze dame is een echte natuurfreak en vond het geweldig om deze shoot in de 'jungle' te doen. Dat vertelt ze ook in het filmpje dat tussen de foto's staat, die kan je hier bekijken!

/Michaela Isizzu

Lekker stoeien in het gras doet Michaela graag, dus waarom geen sexy shoot in de buitenlucht dacht Playboy. Wil je haar door het gras zien kroelen? Dat kan hier!

/Suzanne Stokes

Wat een prachtige dame is dit! Suzanne windt met haar prachtige ogen en blonde haar elke man om haar vinger. Ons heeft ze al voor ons gewonnen! Bekijk haar sexy foto's.

/Marlous Dirks

En natuurlijk onze mooie Marlous! Terwijl ze tegenwoordig liever achter de camera staat dan ervoor, maakte ze voor Playboy in november vorig jaar een uitzondering. Dat leverde deze prachtige fotoshoot in de natuur op.

/Zoi

Samen met Zoi op expeditie, dat willen we toch allemaal? Zoi werd geboren op Kreta, groeide op in Schotland en is daarna in ons landje komen wonen. Zoi houdt dus wel van afwisseling en avontuur! Benieuwd naar haar foto's?

/Maggie May

Lekker relaxen op een boot, midden in de natuur. Luxepopje Maggie May is dol op jachten en alles wat luxe is. Ze geniet volop van al het moois tijdens deze shoot. Kijk maar! Wil je Maggie echt in handen hebben? Dan kan je ook ons Jetset Issue bestellen, daarin staat Maggie als Playmate of the Month.

/Jamie Michelle

Deze dame is gek op zonnen en dat doet ze natuurlijk heerlijk in de buitenlucht in een mooie bikini. Wil je meer foto's van Jamie in haar sexy bikini zien? Dat kan.

/Sarah Summers

Alleen haar naam is al op en top natuur. Deze zomerse dame poseert sexy op een lekkere loungebank ergens op een afgelegen plekje in de natuur. Daar hadden wij wel graag met haar op de bank willen ontspannen.

/Kristine Simmons

Kristine wilde graag een buitenshoot, zelf is deze dame ook puur natuur. En zeg nou zelf, er hoeft toch ook niets veranderd te worden aan haar? Kijk en oordeel zelf.

/Cosmo

Samen met Cosmo over de zee varen en genieten van al het moois dat de wereld te bieden heeft. Bij het zien van alleen haar shoot word je al helemaal zen!