Dronken tiener crasht Audi R8 vader

Stel je voor. Je pa rijdt een brute Audi R8 van 137.000 euro en je besluit na een flink slok op te hebben, achter het st...

Stel je voor. Je pa rijdt een brute Audi R8 van 137.000 euro en je besluit na een flink slok op te hebben, achter het stuur van de bolide te kruipen. Dat idee alleen al is bizar dom, maar als je dan ook nog eens de R8 in de prak rijdt ben je helemaal lekker bezig. Harry Bishop kan erover meepraten, of misschien inmiddels niet meer..

/ Iets te diep in het glaasje gekeken

De tiener heeft bekend dat hij degene was die de peperdure witte Audi R8 van zijn vader de tuin inreed bij een vreemde. Totaal bezopen verloor Harry de macht over het stuur waarna hij door het hek een tuin inreed. Toen hij na het ongeval moest blazen bleek dat twee keer de toegestane hoeveelheid alcohol in zijn bloed had. Iets teveel van het goede. De schade wordt geschat op een kleine 10.000 euro.

/ Zonder toestemming en niet verzekerd

Harry had zijn zaakjes niet echt goed voor elkaar. Bij het verhoor op het politiebureau gaf hij toe onverzekerd rond te rijden en ook nog zonder toestemming van zijn vader. Met hoge snelheid reed Harry in op het huis van de wildvreemde en oude man. 'Ik lag te slapen en ineens hoorde ik een keiharde knal', aldus de 72-jarige bewoner van het huis. 'Toen wij naar buiten keken na de klap zagen wij een compleet verwoeste voortuin en een witte auto die flink wat schade had'. Wat er verder met de jonge dronkenlap gaat gebeuren is nog niet duidelijk.