Dienblad met ingebouwde touchpad bij KFC

[dropcap size=small]H[/dropcap]et is 's werelds eerste oplossing voor 's werelds grootste probleem, in een fastfoodketen...

[dropcap size=small]H[/dropcap]et is 's werelds eerste oplossing voor 's werelds grootste probleem, in een fastfoodketen. Net wanneer je vette vingers hebt krijg je een berichtje op je smartphone. Met je vette vingers aan je scherm zitten werkt niet en na even snel je vingers afgeveegd te hebben zijn ze nog steeds vet. Wat is er dan beter dan deze nieuwe KFC-uitvinding: een dienblad met ingebouwde touchpad!

/ Van alle gemakken voorzien

Superdun, van Bluetooth voorzien en oplaadbaar, dit nieuwe dienblad is alles wat je nodig hebt in combinatie met je snacks. Deze 'Tray Trasher' maakt verbinding met je mobiel waardoor er het toetsenbord dat op je dienblad ligt, functioneel wordt. De Tray Trasher is onderdeel van een marketingcampagne in de Duitse KFC's. Tijdens de release van deze speciale dienbladen bleken ze zo populair dat deze mee naar huis werden genomen. De Tray Trasher is gemaakt van papier. Zeg nou eerlijk, zo een uitvinding juichen wij allemaal toe!