Gamen in stijl met de gamecontroller van Kem Studio

De ene gamecontroller is de andere niet – en dat is maar goed ook. De S1 van Kem Studio is niet voor jochies die zich op...

De ene gamecontroller is de andere niet – en dat is maar goed ook. De S1 van Kem Studio is niet voor jochies die zich op hun zolderkamertjes verstoppen met een game. Het is een stijlvol afgewerkte controller voor jouw favoriete gameconsole – voor echte mannen.

De grote aluminium basis is groot genoeg om goed in de volwassen mannenhanden te liggen. De top van de controller is afgewerkt met walnoothout, vinden je zweterige handpalmen ook fijn tijdens een verhit potje FIFA 15. Een geweldig handigheidje zit verstopt in de joysticks. Deze zijn in hoogte verstelbaar, dus je hoeft geen lange duimen te hebben om de controller comfortabel te kunnen bedienen.

[video_ad]

/ Vintage en modern

Architecten- en designbureau Kem Studio heeft de S1 ontworpen voor het New Yorkse lifestylemerk SON. Het is een volledig nieuw design, maar alle knoppen die je nodig hebt, zitten erop. Geen plastic, geen knoppen in de primaire kleuren, maar stijlvol en sjiek. Dat je dat nog eens kon zeggen van een gamecontroller. De S1 is een prachtige combinatie van oldschool en modern. En je kunt hem met een gerust hart op de koffietafel laten slingeren. Geen haan (of vriendin) die er naar kraait.

[gallery type="rectangular" size="full" ids="139425,139427,139429,139431,139433,139435"]