Natura Vive Skylodge: slapen aan een klif

Een ongewone slaapplek, waar je niet moet zijn als je hoogtevrees hebt maar zeker wel als je een daredevil bent: het Nat...

Een ongewone slaapplek, waar je niet moet zijn als je hoogtevrees hebt maar zeker wel als je een daredevil bent: het Natura Vive Skylodge Hotel brengt reizen naar een - letterlijk - hoger niveau.

Nee, er wacht geen chauffeur op je bij het vliegveld. En nee, je koffertje wordt niet voor je naar je kamer gebracht. Deze 120-meter hoge glazen kamer aan een klif van Peru zijn de bereiken via een oud pad dat door de Inca's gebruikt werd. Ook kun je via een zipline op je kamer terecht komen.

/Info

De Natura Vive Skylodge bestaat uit drie capsules voor in totaal acht personen. Iedere capsule is opgebouwd uit aluminium en weerbestendig polycarbonaat. Het is 7.3 meter lang en 2.5 meter breed, wat het verrassend ruim maakt. Er is ruimte voor bedden, een eethoek en een aparte badkamer met een eco-toilet en wastafel. Voor wat privacy in deze glazen ruimte kun je simpelweg de gordijntjes sluiten.

Check hier de video voor een beter beeld van het hotel:https://www.youtube.com/watch?v=U9dNHvvUBO0