De Duitse Playmate van het Jaar is...

Sarah Nowak! Wie? Deze blonde Duitse is inderdaad bij ons nog niet bekend. Maar als we de foto's mogen geloven, hebben o...

Sarah Nowak! Wie? Deze blonde Duitse is inderdaad bij ons nog niet bekend. Maar als we de foto's mogen geloven, hebben onze oosterburen een goede keuze gemaakt. Een interview met de blonde schone...

Playboy: De lezers hebben besloten - gefeliciteerd, lieve Sarah!Sarah: Dank je wel! Het was echt een lange weg, en ik vocht er tot het einde voor om iedereen te overtuigen dat ik de juiste keuze ben. Het heeft zijn vruchten afgeworpen (lacht)! Veel dank aan iedereen die op mij gestemd heeft, ik ben dolblij.

Playboy: Waren de feesten de beste in je Playmate-carrière?Sarah: De feesten zijn geweldig. Maar toch: het beste moment was toen ik voor het eerst een bunny kostuum mocht dragen. Dat is altijd mijn droom geweest. Nu is er nog één uitgekomen: ik heb de 'Playmate van het Jaar' trofee in mijn handen!

Playboy: Had je een strategie om meer fans te overtuigen?Sarah: Ik was overal, mijn iPhone was altijd aan. Niet alleen mijn foto serie hebben de mensen overtuigd, ik kon in de "Bachelor" [tv-serie] mezelf van een andere kant laten zien. Op Facebook heb ik vaak berichten geplaatst om te delen met de mensen in mijn leven. Ik ben authentiek. Ik ben mezelf. Dit is de enige strategie... en het werkt (lacht).

Playboy: Wat is je eerste officiële daad als 'Playmate van het Jaar'?Sarah: Allereerst drink ik mijn champagne. De rest kan ik niet zeggen. Alleen dit: ik zal nog vaak worden gezien op YouTube en op tv. Daar kijk ik echt naar uit!

Playboy: Nog laatste woorden voordat we onszelf de kapot zuipen?Sarah: Ik kan nog steeds nauwelijks geloven. Maar ik ga de Playboy eer doen. Ik hou van de Playboy lifestyle. Ik leef het. Ik ben klaar voor alles!

De meiden die het nét niet hebben gehaald, zijn de nummer twee Denise Cotte en nummer drie Delfina Aziri. Maar hey, wat ons betreft zijn zij even mooi. Gelückswunschen, Sarah!