Stel ziet door bomen het bos niet meer op eerste date

We kennen het allemaal, de spanning tijdens die eerste date. Je kent de persoon niet of nauwelijks en de adrenaline gier...

We kennen het allemaal, de spanning tijdens die eerste date. Je kent de persoon niet of nauwelijks en de adrenaline giert door je lichaam. En wat is er nou leuker dan een lekkere verfrissende boswandeling maken op je eerste date. Lekker de natuur in en genieten van al het groen. In de Amerikaanse staat Californië liep een eerste dat in het bos iets anders af. Het stel verdwaalde hopeloos en zagen door de bomen het bos niet meer.

/ Alles leek zo goed te gaan

De twee jonge wandelaars waren goed voorbereid het bos ingegaan en hadden een mobiel en een kaart bij zich. Desalniettemin wisten zij het toch voor elkaar te krijgen om te verdwalen. Het 'stel' had werkelijk geen idee meer waar zij uithingen en dwarrelde zonder enige idee rond in het bos.

/ Mobiele redding

Toen de mobiel pas na een paar uur weer bereik had belde de man meteen de sheriff. De sheriff stuurde op zijn beurt een helikopter naar het stel, maar ook dit bleek nog niet makkelijk. Het stel had namelijk geen idee waar zij zich bevonden, iets wat de reddingsoperatie niet bepaald makkelijker maakte. Uiteindelijk wist de politie het stel te vinden en te bevrijden. Dus dames en heren, let voortaan goed op als je tijdens je eerste date besluit het bos in te gaan..