Kogelvrije BH redt Duitse vrouw

BH's, buiten dat ze bedoeld zijn om de borsten van een vrouw hoog te houden, moeten ze ook nog eens goed zitten. Maar da...

BH's, buiten dat ze bedoeld zijn om de borsten van een vrouw hoog te houden, moeten ze ook nog eens goed zitten. Maar dat er ook BH's zijn die zelfs kogels tegenhouden? Dat is zelfs voor ons nieuw. In Duitsland ontkwam een vrouw aan de dood nadat haar kogelvrije BH redding bood in een gebied waar volop gejaagd wordt, one lucky shot!

/ Pijn op de borst

Het incident vond plaats in het Duitse Mecklenberg-Western Pomerania, waar het slachtoffer een ritje met haar man op de motor maakte. Nadat zij een gebied doorkruiste waar volop op dieren gejaagd wordt, voelde de vrouw, die achterop zat bij haar man, ineens pijn in haar borst.

Toen de vrouw haar kogelvrije BH bekeek zag ze tot haar stomme verbazing dat er een kogel inzat. Volgens de poltiie wisten de man en vrouw niet dat zij door een een jachtgebied reden.

/ Wonder boven wonder

Nadat de vrouw het merkwaardige incident verwerkt had, wel ze naar een dokter gebracht die keek of haar borst beschadigd was. Wonder boven wonder bleek, door de goede werking van de kogelvrije BH, het allemaal mee te vallen. De politie onderzoekt momenteel of de jager op de blaren moet zitten door het incident. Zo zie je maar, goed voorbereid de weg op helpt dus echt!