Ideale nieuwe Tinder-app!

Ben jij al een dramatisch lange tijd op zoek naar een leuke Tinder-match maar wil het niet vlotten? Dan is er hoop! Om h...

Ben jij al een dramatisch lange tijd op zoek naar een leuke Tinder-match maar wil het niet vlotten? Dan is er hoop! Om het swipen gemakkelijker te maken is er nu TinderBot. Dit nieuwe technische hoogstandje zoekt matches voor jou zonder dat je ook maar een keer met je vinger hoeft te vegen, ideaal!

/ Briljante uitvinder

Het brein achter deze nieuwe uitvinding is Saurabh Datta. Zo vond deze geniale uitvinger ook binge-wachting uit. Dit houdt in dat je meerdere afleveringen, van bijvoorbeeld Netflix, in een keer achter elkaar kunt kijken. Zijn nieuwe uitvinding is onderdeel van een social experiment om te kijken waar mensen op selecteren als zij de keuze krijgen om matches uit te zoeken.

/ Geen verkeerde match meer

Natuurlijk kan de klik er na een match niet zijn, maar als het aankomt op de gewenste voorkeuren die men invult, kunnen er geen verkeerde matches uitkomen. Dus en je hoeft nooit meer te swipen, en je weet zeker dat je match ook echt aan al je wensen voldoet, ideaal! De app-store goed in de gaten houden want binnenkort is TinderBot verkrijgbaar.