Pakistaanse tiener verdient miljoenen met gamen!

Gamen, bijna elke man is ermee opgegroeid. GameBoy, Playstation, Xbox, je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het...

Gamen, bijna elke man is ermee opgegroeid. GameBoy, Playstation, Xbox, je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het gespeeld tot we scheel zagen. Maar wat nou als je er op jonge leeftijd je geld mee kunt verdienen? Ideaal toch? De Pakistaanse tiener Samuel Hassan weet er alles van, hij verdient miljoenen met gamen!

/ Evil Geniuses

Hassan speelde onlangs met zijn team Evil Geniuses (die hij zelf samen mocht stellen) tijdens de Valve' eSports Competition het spel Defence of the Ancients 2. De 16-jarige en zijn team bleken aan het einde van het toernooi de sterkste en daar zat geen lullig prijsje aan vast. Het team onder leiding van Hassan sleepte maar liefst €6.000.000 binnen, kassa!

[video_ad]

/ Fiets verkocht

Hassan, die in het verleden al miljoenen bij elkaar heeft gespeeld, groeide op in Pakistan en was alles behalve rijk. Hij verkocht zijn fiets om meer DotA te kunnen spelen, een prima keuze zo blijkt achteraf. Hassan werd bijzonder goed in gamen en sloot al snel aan bij Evil Geniuses. Dit team is ongeveer één van de beste ter wereld en door elke dag aan de knoppen te zitten is Hassan nu schathemeltje rijk! Well done!

https://www.youtube.com/watch?t=34&v=dhC5x5qFG2Q