7 keer: nat onder de douche vandaan

Lekker schoon, geurend naar de zeep en douchegel, natte haren. Zo zien we ze het liefst. Deze 7 babes houden ervan om na...

Lekker schoon, geurend naar de zeep en douchegel, natte haren. Zo zien we ze het liefst. Deze 7 babes houden ervan om na een lange dag fris uit de douche of uit het bad te stappen. Doe de ramen maar alvast open, want met deze foto's lijkt het opeens heel hot and steamy te worden in je kamer.

/Vivien

De drijfnatte Vivien neemt een lekker warm bad en zeept zich helemaal in. Ze ziet je graag halfnaakt met een handdoek om je middel. Neem een duik in haar foto's.

/Brett Rossi

Brett heeft er geen problemen mee om voor de camera te poseren. Het modellenwerk zit in de familie, haar oma was namelijk model voor Pepsi. Wil je zien hoe Brett het doet?

/Jollie Botha 

Dit Zuid-Afrikaanse model poseert eindelijk voor Playboy! Jollie is beroemd in haar eigen stad Johannesburg. Haar wet-and-wild pics vragen erom bekeken te worden.

/Kimberly Kisselovich

'Undress to impress' is het motto van Kimberly. Wat ziet ze er sexy uit met haar natte haren. Bekijk haar shoot.

/Sunshine

Sunshine is helemaal schoon na haar douche en daarna besluit ze nog om de badkamer schoon te poetsen. Spoel terug en bekijk hoe het water over haar lichaam stroomde.

/Dani Mathers

En Dani. Zijn je ramen al beslagen? Wat een hete foto!

/Becky Roberts

Becky is er helemaal klaar voor om te gaan badderen. Ze gooit haar kleren op de grond en stapt in het bad. Vang een glimp op van haar tussen het schuim.